Επιβεβαίωσε Δανίδη ο Εθνικός! Ανακοίνωσε καί Καμπιώτη καί δύο νέους του Πανθρακικού!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Ακόμα τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του εν όψει της νέας περιόδου. Ανάμεσα σε αυτές και του Σάκη Δανίδη, για την οποία σας είχε πληροφορήσει με αναλυτικό ρεπορτάζ νωρίτερα το ThrakiSportS, αλλά και του Άγγελου Καμπιώτη, ο οποίος όπως και ο Δανίδης αγωνιζόταν πέρυσι στον Έβρο Σουφλίου (προερχόμενος από τον ΠΑΟ Κοσμίου).

Επίσης, αποκτήθηκαν ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μέσος από την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Η ομάδα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League 2 που ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο έμπειρος επιθετικός Αθανάσιος Δανίδης ο οποίος την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου, ο επιθετικός Άγγελος Καμπιώτης ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου, ο κεντρικός αμυντικός Άγγελος Λειβαδιώτης και ο μέσος Αλέξανδρος Κοσκολός. Αμφότεροι οι δύο τελευταίοι αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Πανθρακικός.