Οι σκέψεις του Μάντζιου για το σχήμα της αρχικής ενδεκάδας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Αρκετούς λόγους για χαμόγελα έχουν στον Πανθρακικό. H ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει ως τώρα, μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ, ενώ παράλληλα εξασφαλίστηκε και το πιστοποιητικό από την ΕΑΑ, η καθυστέρηση του οποίου είχε προκαλέσει ανησυχίες.

 

Πλέον, με την προετοιμασία του Πανθρακικού να φτάνει προς το τέλος της (ολοκληρώνεται με το φιλικό στην Βέροια), ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη βασική του ενδεκάδα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, τόσο στην Πολωνία όσο και στην Ελλάδα, δεν έχει αλλάξει το σύστημά του, χρησιμοποιώντας το 3-5-2 που έφερε και την καλή περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, υπάρχουν φυσικά αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό με τους Μεχία και Τσουμάνη να φαίνεται ότι κερδίζουν θέση στο τελικό σχήμα.

Ο Μάντζιος με βάση όσα έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας προσανατολίζεται στο να δώσει γάντια βασικού στον Φερνάντες, ενώ στην άμυνα η τριάδα θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τους Εμπό, Σερφά και Μπεν Σαμπάτ.

Ο Μπαϊκαρά φέτος έχει πάρει ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Μεχία, ενώ στα άκρα θα κινούνται οι Παπαγεωργίου και Τσουμάνης.

Ο Γκιγιέρμο παίρνει, όπως φαίνεται τον οργανωτικό ρόλο πίσω από το δίδυμο των Τζάνη και Ίγκορ που πολύ δύσκολα θα αλλάξει για την ομάδα της Κομοτηνής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here