Η λίστα της UEFA με Βρύζα και χωρίς Γκαρσία… πρόεδρος ο Αγγελίδης!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης
   
– Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι και τυπικά από σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην πρώτη συνεδρίασή του, για να συγκροτηθεί σε σώμα, θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του προέδρου. Τέλος ο Βρύζας από πρόεδρος που συνεχίζει από αλλό πλεον πόστο.

Σύμφωνα με το thessports, η σημερινή γ.σ. της ΠΑΕ, που κράτησε λιγότερο από 15 λεπτά, ψήφισε τη νέα διοίκηση, στην οποία θα συμμετέχουν οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Ζήσης Βρύζας, Μαρία Γκοντσάροβα, Ηλίας Γεροντίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Η θητεία του Αγγελίδη θα είναι πενταετής και σε σχετική ερώτηση μικρομετόχου, ο Ζήσης Βρύζας αποκάλυψε ότι ο μισθός του νέου προέδρου θα είναι 150.000 ευρώ το χρόνο, συν κάποια μπόνους. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές και ύστερα από ερώτηση μετόχου, ο Βρύζας απάντησε ότι “πλάνο υπάρχει, έχουμε κάνει αγώνα να αλλάξουμε συμπεριφορές και αντιλήψεις πολλών χρόνων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με καθαρό μυαλό και καθαρή σκέψη”, ενώ σε εξειδικευμένα θέματα, όπως την υπόθεση του Αμπντούν, δεν θέλησε να μπει. “Η ΠΑΕ δεν έχει πάρει θέση για το θέμα αυτό” είπε όταν ρωτήθηκε “αν μπορεί να παρθεί απόφαση για τον Αμπντούν ή για άλλα θέματα, χωρίς να ερωτηθεί ο Σαββίδης”.

Όταν ρωτήθηκε για τον δικό του ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων, είπε ότι “ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και βρεθήκαμε άνθρωποι όπως εγώ να διοικούμε μια μεγάλη επιχειρήση, έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Θα καθοριστούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο οι ρόλοι του καθενός του ΔΣ”.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε και τη λίστα των ποδοσφαιριστών, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασει ποια μέλη του τεχνικού τιμ δηλώθηκαν στην ΟΥΕΦΑ. Επίσης όπως έγραψε το thessports, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ στη λίστα Α και στη λίστα Β είχε χώρο και θέσεις, δήλωσε όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχει στο ρόστερ του, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα είναι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, ουσιαστικά έτσι μπαίνει ένα τέλος στην πολύ σύντομη καριέρα του ως βοηθός του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο πρωην παίχτης της Ξάνθης Κώστας Λαγωνίδης, που έχει και δίπλωμα προπονητή θα αναλάβει το ρόλο του βοηθού.

Από εκεί και πέρα ο Ζήσης Βρύζας δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ ως «τεχνικός διευθυντής», αν αυτό λέει κάτι, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης ως «διευθυντής ομάδας».