Διπλή ενίσχυση για την Ασπίδα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε ακόμη δύο μεταγραφές προχώρησε το τμήμα Χάντμπολ της Ασπίδας Ξάνθης, που απέκτησε του Λευτέρη Τσαντίδη και Δημήτρη Τσόρδα.

Ο Τσαντίδης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, μια και ο Ξανθιώτης παίκτης του Χάντμπολ ήταν μέλος της ομάδας της ΑΕΠ Ξάνθης προτού αποχωρήσει για σπουδές, τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Ολυμπιακός Κερατσινίου και από φέτος επιστρέφει στην Ξάνθη και θα αποτελεί στέλεχος της ομάδας βρίσκοντας πολλούς γνωστούς από την εποχή της ΑΕΠ.

Η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Θόδωρου Βαφειάδη είναι ο Δημήτρης Τσόρδας, που την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Α’2 κατηγορία με την φανέλα της Δράμας 86’. Ο Τσόρδας είναι  απο το κορωπί της Αθήνας και είναι φοιτητής στην πόλη της Δράμας, αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού εξτρέμ και δεξιού ίντερ, και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην Ξανθιώτικη ομάδα.

Με αυτές τις κινήσεις η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη φτάνει της τέσσερις,  μετά από αυτές των  Παπαϊωάννου και Γκουντούλα (Θυμηθείτε ΕΔΩ) από την ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, ενώ να θυμίσουμε επίσης πως από την ομάδα αποχώρησε ο Λάμπρος Βάκκας (Θυμηθείτε ΕΔΩ) που την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’1 κατηγορία με την φανέλα της Δράμας 86’.