Όσκαρ ατυχίας για Καβαρατζή… Διάστρεμμα δυο μέρες μετά τον τίτλο…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Η ατυχία χτύπησε για τα καλά την πόρτα του Γιάννη Καβαρατζή και κατά συνέπεια της Εθνικής Ομάδας που συμμετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ Κ22 που διεξάγεται στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Ο Εβρίτης παίκτης, λίγες μόλις ημέρες μετά την επικράτησή του, παρέα με τον Γιάννη Βραχνά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ22 της Πάτρας, είχε μεταβεί στην Ρουμανία για να εκπροσωπήσουν ως δίδυμο την χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με αυξημένες πιθανότητες διάκρισης.

Ωστόσο ο νεαρός παίκτης του Εθνικού υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο παιχνίδι, απέναντι στην δεύτερη ομάδα της Σερβίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να ηττηθεί η ελληνική ομάδα με 2-0 σετ στα χαρτιά.

Ο Καβαρατζής προσπάθησε να πατήσει το πόδι του και να αγωνιστεί τουλάχιστον στο δεύτερο παιχνίδι, με αντίπαλο επίσης σερβική ομάδα. Για όσο άντεξε, η Εθνική Ομάδα πήγε καλά, προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σετ, αλλά το έχασε με 21-18 και τελικά κατέρρευσε χάνοντας με 2-0.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Γιάννης Καβαρατζής υπέστη στην αρχή της σεζόν σε προπόνηση του Εθνικού σοβαρό τραυματισμό με μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και χρειάστηκε να εγχειριστεί στο γόνατο, για να επανέλθει τελικά στην αγωνιστική δράση το καλοκαίρι έχοντας χάσει πιο πριν όλη τη σεζόν στη σάλα.

Ο νεαρός παίκτης ξέσπασε αργότερα στο facebook, με ένα μήνυμα που δεν μπορεί να μεταφερθεί, αλλά δείχνει την πίκρα και την στεναχώρια του από τη νέα ατυχία που τον βρήκε…