Κλααααάμα στον Έβρο για την Playmate που δεν θα έρθει στην Ολίν…

 Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ένας ακόμη πρώην παίκτης του Άρη, μετά τον Γιάννη Αθηναίου (αλλά και την περασμένη σεζόν τους Ταπούτο, Ουάσινγκτον) θα παίζει την ερχόμενη σεζόν περίοδο στην Ολίν.

Ο άτακτος Ματ Γουόλς  που έπαιξε φέτος στη Βίρτους Μπολόνια έχοντας 15,8 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο, θα βρεθεί και αυτός στη Τουρκία, αφού οι γείτονες πληρώνουν σε σχέση με το φτωχό πλέον ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια στην Αδριανούπολη ο 31χρονος γκαρντ (1,99μ.) δε θα συναντήσει το Ταπούτο, όπως δυστυχώς… δε θα φέρει μαζί του τη πανέμορφη πρώην πια σύζυγό του Λορέν Άντερσον (κάτι που ευτυχώς έκανε στην Ελλάδα), μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην Αμερική.

Η 34χρονη καλλονή ήταν playmate τον Ιούλιο του 2002 και φωτογραφήθηκε για το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό, ενώ έχει παρουσιάσει και τα αθλητικά στο κανάλι Foxxynews.

Η playmate Lauren Anderson είχε γνωριστεί με τον μπασκετμπολίστα στο κολέγιο της Φλόριντα και πέρασαν κάποια χρόνια μαζί. Πλέον όμως είναι χωριστά και έχει πέσει στην αγκαλιά του παίκτη του μπέιζμπολ Reid Brignac…