Ξεκίνησαν από το Ορμένιο και ήδη κατέκτησαν τον Όλυμπο

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Θανάσης Τσάκλας μαζί με τον Απόστολο Τσάκλα και την Ελένη Λυγερού ξεκίνησαν τον μεγάλο τους “Άθλο” για τα παιδιά της “Φλόγας”. Με αφετηρία το Ορμένιο του Έβρου και κάνοντας ποδήλατο ήδη για 600 χιλιόμετρα, έφτασαν την Τρίτη στον Όλυμπο.

 

Εκεί μετά την απαιτούμενη αναρρίχηση ανέβηκαν μέχρι την κορυφή του Μύτικα, σημείο που αποτελούσε το πρώτο check point του εγχειρήματος τους. Υπενθυμίζεται ότι στόχος τους είναι να κάνουν μέσα σε 12 ημέρες το γύρο ολόκληρης της Ελλάδας με ένα ποδήλατο (και με λίγη αναρρίχηση στο Όλυμπο και έναν Μαραθώνιο στην κλασική διαδρομή της Αθήνας) έχοντας ως στόχο να φτάσουν στη Γαύδο (περνώντας πάλι… ποδηλατώντας, αλλά στο νερό, τις θαλάσσιες εκτάσεις).

Η όλη προσπάθεια γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά της “Φλόγας”. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να στείλουν μήνυμα στο 54234 τη λέξη ΦΛΟΓΑ ή FLOGA και 1 ευρώ +23% ΦΠΑ και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε αποκλειστικά στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Το ThrakiSportS παρακολουθεί και στηρίζει την όλη προσπάθεια, που ξεκίνησε άλλωστε από την Θράκη.