Πρώτη με Καραγιαννίδη για την Κ15 της Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Tην πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι  νεαροί ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την φετινή ομάδα της Κ15 της Skoda Ξάνθη, που θα μετέχει στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Με τον Θόδωρο Καραγιαννίδη στον πάγκο της αλλά και με αρκετά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε στης εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια η πρώτη για την Κ15 της Skoda Ξάνθη, στην προπόνηση μετείχαν 26 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 12 καινούργιοι σε σχέση με την περσινή ομάδα, αλλά και πολλά απο την Κ13 της ομάδας που ανέβηκαν. Στόχος και φέτος η καλή παρουσία της ομάδας αλλά και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των νεαρών ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν μετέπειτα τα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα της Skoda Ξάνθη.

Το ρόστερ της ομάδας του Θόδωρου Καραγιαννίδη απαρτίζεται από τους Χρήστο Γούλα, Χρήστο Καλαϊτζή, Άγγελο Κιουπη, Παύλο Κριεζή, Γιάννη Λεωντσάκο, Νίκο Μαλαδένη, Μεμέτ Φουρκάν, Κυριάκο Μπαξεβάνη, Τάσο Παπαδόπουλο, Συμεών Παπαστεργίου, Σουλεϊμάν Οκάν, Γιάννη Τηλαβερίδη, Απόστολο Τσιλιγγίρη, Γιώργο Τσιλιγγίρη, Θόδωρο Χατζηπατέρα καθώς και από τους παρακάτω νέους παίκτες που αποκτήθηκαν: Δήμος Βεζάζης (Ποντικός Αλεξ/πολης), Θωμάς Ζουμπουλίδης (Καρβάλη), Κώστας – Γιώργος Ζουρνατζίδης (Ιωνικός Θεσ/νίκης), Βασίλης Ζώτος – Δημήτρης Θεοφυλάκης – Μπαργκάν Τζεμαλή – Ανδρέας Σαμαράς – Αλέξης Τοπουζίδης (Λεύκη), Γιώργος Ποδαράς (Χρυσοχώρι), Δημήτρης Σταματιάδης (Πανδραμαϊκός), Ζαχαρίας Τζεβελέκης – Φώτης Τζεβελέκης (Βιστωνίδα).

Ο νέος προπονητής της Ξάνθης Θόδωρος Καραγιαννίδης μίλησε στο ThrakiSportS και τόνισε: «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο δίνοντας μου την δυνατότητα για ακόμη μια χρονιά να βρίσκομαι στης Ακαδημίες της ομάδας. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, όμως τόσο εγώ όσο και το τεχνικό τιμ της ομάδας έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά και μαζί με τα παιδιά πιστεύουμε θα πραγματοποιήσουμε μια θετική σεζόν. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο καθώς θα παίζουμε με τις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά με την εμπειρία των υπευθύνων της Ακαδημίας Νίκου Κεχαγιά και Περικλή Καλογιάννη που είναι πάντα δίπλα μας θα συνεχίσουμε να κρατάμε το επίπεδο της Ακαδημίας ψηλά.»