Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Αμαζόνες της Χατζηνίκου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια για τον 5ο όμιλο του Champions League Γυναικών γνώρισαν οι Αμαζόνες Δράμας της Ξανθιώτισσας ποδοσφαιρίστριας Μαρίας Χατζηνίκου, αυτή την φορά απέναντι στην οικοδέσποινα  Όσιγιεκ με 3-0.

Δεν τα κατάφεραν απέναντι στην οικοδέσποινα του 5ου ομίλου Όσιγιεκ οι παίκτριες του Κώστα Τερζή, που δικαιολογημένα έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Βέλγου Λί Μαρτενς για την αποβολή της Κωσταντίνας Παπαδοπούλου στο 19’, που δυσκόλεψε της προσπάθειες των κοριτσιών της Δραμινής ομάδας ακόμη περισσότερο. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 34’ θα υποδειχτεί πέναλτι σε βάρος της Γρηγορίου, με την Μπάμπαν να ευστοχεί από τα 11 μέτρα και να δίνει το προβόδισμα στην Όσιγιεκ, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους η Σάλεκ έκανε το 2-0 για την οικοδέσποινα. Στην επανάληψη το 5’ η Γιόστσακ έκανε το 3-0 για να μειώσει στο 74’ η Μπιρτόγιου γράφοντας το τελικό 3-1, ενώ στο 85’ πέρασε στο παιχνίδι η Ξναθιώτισσα Μαρία Χατζηνίκου στην θέση της Στέλλας Κοτσάκη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα διέλυσε την Γκολεαδόρ με 19-0 και πλέον αυτή και η Όσιγιεκ στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου θα παλέψουν για την πρώτη θέση, ενώ τα κορίτσια της Ελληνικής ομάδας θα παίξουν απέναντι στην αδύναμη ομάδα της Μολδαβίας θέλοντας να κλείσουν θετικά τους αγώνες τους στην διοργάνωση, το παιχνίδι θα γίνει το απόγευμα της  Πέμπτης 14 Αυγούστου.

Αμαζόνες Δράμας(Κ. Τερζής): Κεραμιδά, Γρηγορίου, Πελεκούδα, Ζίγρα(70’ Μαλισσιώρα), Χατζιόγλου, Φωτιάδου(85’ Τσιγγελίδου), Παπαδοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Αν., Μπιρτόγιου, Μήτκου, Κοτσάκη(85’ Χατζηνίκου)