Γιατί ρε Captain; Θυμηθείτε σε βίντεο τις δέκα κορυφαίες ερμηνείες του Ρόμπιν Γουίλιαμς…

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Ρόμπιν Ουίλιαμς στην αυτοκτονία; Ο αγαπητός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι του στο Λος Αντζελες. Ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία, ανακοίνωσε η αστυνομία, γεγονός που δείχνει ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού. O ηθοποιός αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα κατάθλιψης ενώ συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Άλλωστε η εξάρτηση του από την κοκαϊνη και το αλκοόλ είχε επιδεινώσει τη ψυχολογική του κατάσταση πολλές φορέ κατά την τελευταία εικοσαετία.. 

 

Η σύζυγος του Σούζαν Σνάιντερ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα το πρωί εγώ έχασα τον σύζυγο και τον καλύτερο μου φίλο και ο κόσμος έναν αγαπητό ηθοποιό και έναν όμορφο άνθρωπο. Εκ μέρους της οικογένειας σας παρακαλώ να σεβαστείτε αυτές τις στιγμές. Και εμείς δεν θα θυμόμαστε τις στιγμές του θανάτου, αλλά το γέλιο και τη χαρά που χάρισε σε τόσους ανθρώπους.

O Ρόμπιν Ουίλιαμς γεννήθηκε στο Σικάγο, στις 21 Ιουλίου 1951. Ήταν γόνος εύπορης οικογένειας και ο πατέρας του ήταν στέλεχος της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford.  Ξεκίνησε την καριέρα του ως stand up comedian, ενώ έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Mork & Mindy, που παίχτηκε από το 1978 ως το 1982. Η κινηματογραφική του καριέρα είχε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες όπως το Good Morning Vietnam (1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (1989), Fisher King (1991), Popeye (1980), Jumamji (1985), Mία Νύχτα στο Μουσείο (2006). Η συνέχεια αυτής της ταινίας ήταν και η τελευταία του δουλειά, πάνω στην οποία εργαζόταν ως και λίγες μέρες πριν την αυτοκτονία του. 

H προσωπική του ζωή δεν ήταν και τόσο ήρεμη. Έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά. Ο δεύτερος γάμος δε, έγινε με την γκουβερνάντα του γιου που απέκτησε από τον πρώτο γάμο. Επίσης εκτός από τα προβλήματα εξάρτησης από την κοκαϊνη και το αλκοόλ, ίχε υποβληθεί και σε εγχείριση καρδιάς. Τα τελευταία χρόνια η κατάθλιψη ήρθε ως αναπόφευκτη συνέπεια…

 

Πηγή:  http://www.protagon.gr

[iframe width=”620″ height=”441″ src=”//www.youtube.com/embed/FbBgLQ1yfZk” frameborder=”0″ allowfullscreen]