LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μεταδίδει απο την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS το “μικρό Ελ Θράκικο”, την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων της Θράκης, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τον Πανθρακικό και 40 περίπου μέρες για τον Εθνικό. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

 Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι απο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής οπού σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση αναμέσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ώρα 17:35 Αυτό είναι το έκτο φιλικό για την ομάδα της Κομοτηνής που έως τώρα έχει μόνο νίκες, με Χάποελ Ρανάνα (1-0), Ασντόντ (1-0), Νέους Λέγκια Βαρσοβίας (1-0), Αχαρναϊκό(3-0) και χτες τη Skoda Ξάνθη (1-0), έχοντας μάλιστα κρατήσει ανέπαφη την εστία, για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ώρα 17:38 Απο την άλλη πλευρά για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι το πρώτο φιλικό, για την ομάδα του Εθνικού που επιστρέφει μετά από χρόνια στη Γ’ Εθνική. Σε λίγες μέρες ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει και τη Skoda Ξάνθη.

Ώρα 17:46 Μόλις πήραμε τις ενδεκάδες στα χέρια μας

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Λαδάκης, Τριανταφυλλάκος, Καθάριος, Ντιγκινί, Λίτσκας, Φραγκούλης, Μπρένο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Γκουτσίδης, Μουζασβίλι, Χελιδώνης, Ψάλτης, Λουτσιάνο, Αράμπα.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Κοιλιάρης, Αγγελακάκης, Ελληνιδης, Γκαϊτατζής, Φλώρος, Τσαμουρλίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Άχπα, Κόσκολος, Σαραντάκης, Φυσέκης, Ντόλας, Κυριζάκης, Αμπραχαμιάν, Μπαρμπαγιάννης, Ξενάκης, Χλωρίδης, Κουρτόβ.

Ώρα 17:53 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κιγιτζή, με βοηθούς τους Χούκογλου και Δημητριάδη, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Δρακίδης, όλοι τους από τον σύνδεσμο της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 18:01 Μόλις κάνει την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ώρα 18:12 Τώρα εμφανίζεται και ο Πανθρακικός. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να ξεκινήσει στην προγραμματισμένη ώρα του, δηλαδή στις 18:30 και πλέον περιμένουμε να δοθεί νέα ώρα έναρξης.

Ώρα 18:26 Περιπού 100 είναι οι φίλαθλοι που έχουν αψηφήσει τη ζέστη και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 30 βαθμούς.

Ώρα 18:37 Εφτά λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη οι δύο ομάδες αποχωρούν για τα αποδυτήρια και σε περίπου δέκα λεπτά αναμένουμε την επίσημη είσοδο τους για την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης.

Ώρα 18:50 Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

1′ Έναρξη του αγώνα

4′ Πρώτη φάση στο παιχνίδι με τον Λίτσκα, το σουτ του οποίου θα φύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Συριτούδη.

12′ Πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ζδράβου στο Λίτσκα, θα προλάβει τελευταία στιγμή ο Συριτούδης και θα μπλοκάρει την μπάλα.

24′ Μπαλιά Λαδάκη, εκπληκτικό κοντρόλ στον αέρα με τον ώμο από τον Ντιγκινί, ο οποίος θα πιάσει μονοκόματο σουτ, αλλά η μπάλα θα φύγει ψηλά άουτ.

25′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Θάνου, που τραυματίστηκε σε προηγούμενη φάση, θα περάσει ο Αμπραχαμιάν.

32′ Γκολ για τον Πανθρακικό. Ο Ντιγκινί μπαίνει από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, κόβει την μπάλα πίσω στο Λαδάκη, που με σουτ-φωτοβολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στο δεξί Γ της εστίας του Συριτούδη και θα κάνει το Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

39′ Αναγκαστική αλλαγή και για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Καθάριου, ο οποίος αποχωρεί υποβασταζόμενος, περνάει ο Γκουτσίδης.

45′ Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων λόγω των αλλαγών.

45+1‘ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανθρακικός καλύτερος και πιό έτοιμος προηγείται με 1-0 έχοντας την πρωτοβουλία καθ’ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου. Ο Εθνικός δεν απείλησε καθόλου και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

46′ Ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 6 αλλαγές, τέσσερις για τον Πανθρακικό και δύο για τον Εθνικό. Για τον Πανθρακικό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Χακίμ Αράμπα, καθώς και οι Αθανασιάδης, Μουζασβίλι και Λουτσιάνο και αποχώρησαν οι Πασχαλάκης, Φραγκούλης, Ντιγκινί και Μπρένο. Για τον Εθνικό οι Κόσκολος και Σαραντάκης πέρασαν στη θέση των Κοιλιάρη και Αγγελακάκη.

52′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκυτσίδη, η μπάλα άουτ δίπλα από το δεξι δοκάρι του Συριτούδη.

55‘ Σέντρα Ζδράβου, ο Αράμπα θα κάνει την προβολή αλλά δεν θα προλάβει την μπάλα.

60′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ψάλτης θα περάσει στη θέση του Τριανταφυλλάκου. Τρεις αλλαγές για τον Εθνικό. Αποχωρούν οι Συριτούδης, Ελληνίδης και Φλώρος και περνάνε στον αγωνιστικό χώρο οι Φυσέκης, Ντόλας και Κυριζάκης.

67′ Λάθος της άμυνας του Πανθρακικού, η μπάλα θα φτάσει στον Τσαμουρλίδη που θα σουτάρει αδύναμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, χωρίς να ανησυχήσει τον Αθανασιάδη που θα πέσει και θα μπλοκάρει την μπάλα.

70′ Αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Άχπα περνά στη θέση του Γκαϊντατζή.

74′ Ακόμα μιά αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Ξενάκης στη θέση του Τσαμουρλίδη.

75′ Εκατέρωθεν αλλαγές για τις δύο ομάδες. Για τον Πανθρακικό ο Χελιδώνης στη θέση του Λίτσκα. Για τον Εθνικό αποχωρούν οι Κατρανίτσας, Παρασκευάς και Λειβαδιώτης και πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μπαρμπαγιάννης, Χλωρίδης καιι Κουρτόβ.

81′ Τέλος του αγώνα, περίπου ένα δεκάλεπτο νωρίτερα, λόγω της αφόρητης ζέστης αλλά και του σκότους, αφού δεν άναψαν οι προβολείς. Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό άλλωστε, συχνά συμβαίνει. Ο Πανθρακικός θα επικρατήσει του Εθνικού με 1-0.

Τελικό αποτέλεσμα λοιπόν: Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0. Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση…