ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφές και φιλικά για τον Ηρακλή Ν. Ζυγού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Αρκετά ανανεωμένος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης  ο Ηρακλής Νέου Ζυγού, που και φέτος στοχεύει στο καλό ποδόσφαιρο και την γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού.

Με τον Γιάννη Δημητριάδη πλέον στον πάγκο, και οκτώ νέα αποκτήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Νέου Ζυγού για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο τέλος του μήνα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα του Ηρακλή απέκτησε τους Θόδωρο Ιωσηφίδη από Αρόμητο Χρύσας, Αναστάση Μπουναρτζή από την Κ17 της Ξάνθης, Κώστα Κελέση από τον Α.ΠΟ. Ξάνθης, Οδυσσέα Παπαστεφάνου από Παύλο Μελά Κουτσού, Γιώργο Σερνεσλίδη από Α.ΠΟ. Ξάνθης, Γιάννη Ισκελή από Παύλο Μελά Κουτσού, Δημήτρη Τζιβαρτζίδη από Α.Ο. Μαίστρου και τον Χάρη Ευφραιμίδη από την Σάμο.

Όσον αφορά τώρα τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Ζυγού, μετά τα φιλικά με Ορφέα Ξάνθης( ήττα με 3-1), και Ορφέα 2005(νίκη με 5-2), η ομάδα του Ηρακλή θα δώσει ακόμη τέσσερα φιλικά μέχρι το Κύπελλο, ενώ σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη θα πραγματοποιηθεί και ένα φιλικό με την κ20 της Ξάνθης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.  

Αναλυτικά τα φιλικά:

12/8 Δόξα Μυρωδάτου – Ηρακλής Νέου Ζυγού
14/8 Ασπίδα Ξάνθης – Ηρακλής Νέου Ζυγού
20/8 Απόλλων Ξάνθης(Κόσυνθος) – Ηρακλής Νέου Ζυγού
23/8 Skoda Ξάνθη Κ17- Ηρακλής Νέου Ζυγού