Σκέψεις να δηλωθεί η Δόξα Δράμας στη Γ’ Εθνική, με Σουφλί και Εθνικό

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Η κατάσταση στη Δόξα Δράμας έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Τα περιθώρια όχι μόνο στένεψαν επικίνδυνα, αλλά έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ, ωστόσο φως στον ορίζοντα ακόμη δεν φαίνεται να υπάρχει.

Σύμφωνα με το metrosport, o Σταύρος Δαϊλάκης και τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είναι αποφασισμένοι να φτάσουν πια στα άκρα. Από την άλλη πλευρά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες επισήμανε ότι ο Στέλιος Ζημηλιάγκος, που ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ, θα πρέπει πρωτίστως να πληρώσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και στη συνέχεια να υπάρξει επαφή μεταξύ των δικηγόρων για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Την ίδια στιγμή, είναι πολύ πιθανό ίσως και σήμερα να δρομολογηθούν εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των «μαυραετών», που εξακολουθούν και βαδίζουν σε τεντωμένοι σχοινί.

Οι εξελίξεις αυτές θα αφορούν την απόφαση των ανθρώπων της Δόξας να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής! Μέσα σε όλα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας, γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, σε συνέντευξη του στην «Άλφα Τηλεόραση» της Δράμας δήλωσε χθες ότι «ο Σάμιος φέρθηκε χυδαία στη Δόξα».