Μπράβο! Bravo! Μπράβο! ΕΤΣΙ ΣΑΣ… ΘΕΛΟΥΜΕ Ξάνθη και Πανθρακικέ!!!

Το παιχνίδι ήταν έτσι και αλλιώς φιλικό, αλλά οι συγκεκριμένες εικόνες οφείλουν να ΤΟΝΙΣΤΟΥΝ και να αποτελούν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (ή…  Κοράνι, διαλέγετε και παίρνετε), πάνω στο οποίο θα πορεύονται εφεξής παίκτες, διοικήσεις αλλά και φίλοι της Ξάνθης και του Πανθρακικού και ΟΛΩΝ των ομάδων της ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ.

Τι βλέπουμε σε αυτές τις εικόνες;

Τον πρόεδρο του Πανθρακικού Δημήτρη Τζελέπη να υποδέχεται ζεστά στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να αγκαλιάζεται με τον πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγου, λίγους μήνες μετά τα φαρμακερά βέλη που ανταλλάξανε οι δύο ομάδες και τις αλληλοκατηγορίες περί “γραφικοτήτων”. Τότε που μια αποστροφή σε ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Τζελέπη προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση με γραπτή ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη, η οποία είχε προχωρήσει σε προσωπική επίθεση σε βάρος του προέδρου του Πανθρακικού. Και λίγους μήνες μετά, τη νέα κρίση που έδειξαν να περνούν οι σχέσεις των δύο ομάδων, όταν ενόψει του δύσκολου αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία της Ξάνθης, ο Πανθρακικός ήταν η μόνη ομάδα της Θράκης που αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα και οποία δεν έβγαλε ανακοίνωση στήριξης (κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στην Ξάνθη, όπου σχολιάζονταν και το γεγονός ότι δεν προγραμματίστηκε τότε και κάποιο φιλικό παιχνίδι, για να διατηρηθεί σε φόρμα η ομάδα της Skoda).

Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Ναι, στο παρελθόν υπήρξαν έριδες και πάντα θα υπάρχουν σε τοπικά γειτονικά ντέρμπι. Λογικό και επόμενο είναι αυτό – και απόλυτα υγιές. Αλλά οφείλουν να περιορίζονται στα 90 λεπτά των αγώνων. Πιο πριν και αμέσως μετά είμαστε (και οφείλουμε να είμαστε) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ. Είναι χρέος που έχουμε όλοι οι Θρακιώτες, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από την Ξάνθη, την Ροδόπη ή τον Έβρο. Οφείλουμε να είμαστε αγκαλιασμένοι, μονιασμένοι και ενωμένοι, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν. Και με εικόνες σαν και αυτές που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε.

Μπράβο λοιπόν στους Τζελέπη και Πιαλόγου, που με τις πράξεις τους (που προέκυψαν αυθόρμητα και χωρίς να γνωρίζουν ότι καταγράφονται από τον φωτογραφικό φακό ) έδειξαν ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν! Μπράβο στον Γιάννη Παπαδημητρίου και το Νίκο Μπαχαρίδη, δυο ανθρώπους – σημαίες για τις δυο ομάδες, τους οποίους επίσης ο φακός του ThrakiSportS αιχμαλώτισε να μιλάνε εγκάρδια το βράδυ της Κυριακής στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής. Μπράβο και στους φιλάθλους των δύο ομάδων! Είδαμε ορισμένους μεμονωμένους οπαδούς των XanthiFans να παρακολουθούν χωρίς κανένα πρόβλημα τον αγώνα ανάμεσα στους Κομοτηναίος οπαδούς του Πανθρακικού, να σχολιάζουν όλοι μαζί την απόδοση των ομάδων τους, να κάνουν καζούρα οι μεν στους δε, πάντα σε κόσμια πλαίσια! Μπράβο φυσικά και στους παίκτες! Έφυγαν όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο. Όπως πάντα πρέπει να γίνεται, ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα, και στους επίσημους αγώνες.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ…

 

Η ομάδα του ThrakiSportS