Αντί Θεσσαλονίκη… στο Δοξάτο ο Εθνικός και ο Έβρος Σουφλίου;

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης
  
– Αν και έκανε τόσο αγώνα για να κερδίσει την άνοδό του στην Γ΄Εθνική, τελικά ο Θερμαϊκός Θέρμης αποφάσισε να μην παίξει σ΄ αυτή την κατηγορία για να παίξει και τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΜ. Επόμενως οι ομάδες του Έβρου θα έχουν ένα ταξίδι λιγότερο στη Θεσσαλονίκη και θα αντιμετωπίσουν πιθανότητα αντί του Θερμαικού το Δοξάτο Δράμας. Μικρές πιθανότητες και για τον Άρη Αβάτου να αντικαταστήσει τη Θέρμη.

Η ομάδα της Θέρμης κέρδισε την άνοδο ύστερα από αγώνες μπαράζ με Παύλο Μελά, Δοξάτο Δράμας και Χρυσό Σερρών, αλλά ύστερα από την έρευνα που έκανε τη διοίκησή της, επέλεξε να μην παίξει στη Γ΄Εθνική.

Τα έξοδα είναι πολλά σ΄ αυτή την κατηγορία, τόσο για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, όσο και για τις μετακινήσεις, κι επειδή τα έσοδα είναι μηδαμινά, η Θέρμη δεν θα παίξει στην Γ΄Εθνική και πιθανόν την θέση της θα πάρει το Δοξάτο Δράμας που τερμάτισε δεύτερο στα μπαράζ ανόδου (αν αποδεχτεί τη θέση για τη Γ’ Εθνική). 

Μικρές πιθανότητες και για τον Άρη Αβάτου να αντικαταστήσει το Θερμαικό, έαν Δοξάτο, Παύλος Μελάς και Χρυσό Σερρών αρνηθούν τη θέση.