ΕΠΣ Ξάνθης : Μεταγραφές και φιλικά για τον Κυπελλούχο Παύλο Μελά Κουτσού…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δυναμικά έχει μπει στης μεταγραφές ο για δύο συναπτά έτη Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης Παύλος Μελάς Κουτσού, που προχώρησε ήδη στην απόκτηση 8 παικτών ενώ σημαντική και η παρουσία του βασικού κορμού που οδήγησε την ομάδα του Κουτσού στην κατάκτηση του περσινού Κυπέλου με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγικού.

Η ομάδα του Σάκη Καρασερίδη απέκτησε  τους τερματοφύλακες Βασίλη Γκιαουράκη από τον Ερμή Μάνδρας και τον Ηλία Τσαπανίδη από την Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου, ενώ από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν επίσης οι  Αχιλλέας Παπαδόπουλος από της Σάππες, ο Δημήτρης Αβραμίδης από τον Άρη Πετεινού, ο Γιώργος Γκορόγιας από τον Κεραυνό Λευκόπετρας, ο Δημήτρςη Σίμος από την Ασπίδα Ξάνθης, ο Τανσού από τα Σήμαντρα και τέλος με ελεύθερη μεταγραφή αποκτήθηκε ο Αρσένης Λαζαρίδης. 

Στα φιλικά η ομάδα του Κουτσού μετά την νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης έχει προγραμματίσει ακόμη δύο φιλικά, αρχικά για της 16 Αυγούστου με τον Άτλα Σελίνου, ενώ ανάλογα με την κλήρωση του Κυπέλλου και το πότε θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι θα καθοριστεί και η ημερομηνία για το φιλικό με τον Ορφέα 2005.