Βρήκε τηλεοπτική στέγη το φιλικό της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Όπως συνέβη στο παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ, έτσι και αυτό με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα είναι τηλεοπτικό. Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, για την μετάδοση της αναμέτρησης υπήρξε καταρχήν… κυπριακό ενδιαφέρον και έτσι θα υπάρξει τηλεοπτική παραγωγή της αναμέτρησης.

Τα δικαιώματα και αυτού του παιχνιδιού, όπως συνέβη και με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, έχουν παραχωρηθεί στη Nova και εφόσον δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό, το κανάλι που θα δείξει το ματς είναι το NovaSports 3.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κύπρο, όπου επίσης εκπέμπει η Nova, οι τηλεθεατές εκεί θα έχουν την δυνατότητα να δουν το ματς εφόσον διαθέτουν το πακέτο NovaCyprus. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να βρουν το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς στη Cytavision στη θέση 213.

Σε αντίθεση με τα δικά της εντός έδρας φιλικά, το εκτός έδρας με τον Πανθρακικό την Κυριακή δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την κάλυψη της αναμέτρησης. Ο αγώνας αυτός, όπως και όλα τα φιλικά της Ξάνθης και του Πανθρακικού, θα μεταδοθεί ιντερνετικά από το ThrakiSportS.