Θολό το μέλλον του Βρύζα μετά την έλευση του Αγγελίδη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι από τη περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, είδε το φιλικό με την Ξάνθη, πέρασε πολύ χρόνο αυτές τις μέρες γνωρίζοντας κόσμο, πήγε και στη Νέα Μεσημβρία και μαζί με τον Ζήση Βρύζα είδαν την προπόνηση ενώ μαζί ταξίδεψαν και στην Αγγλία για το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΚΠΡ.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως και ο… απερχόμενος, ήταν στο τσάρτερ της αποστολής και ταξίδεψαν  στο Λονδίνο μαζί με την ομάδα την ώρα που υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στη νέα εποχή, με τον Αγγελίδη επικεφαλής.

Σύμφωνα με το thessports, o Κύπριος θα έχει το γενικό πρόσταγμα, και υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με τον ρόλο του Ζήση Βρύζα.

Αιωρείται εδώ και καιρό  το θέμα του Ζόρντι Κρόιφ και η φημολογούμενη πρόσληψή του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής. Ο Κρόιφ έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αν αποφασίσει να φύγει, ποιος και πως να τον κρατήσει…

Θα είναι αυτός; Θα είναι κάποιος άλλος; Είναι ερώτημα που προς το παρόν δεν έχει απάντηση.

Την ώρα αυτή, ο ρόλος του Βρύζα δεν είναι ξεκάθαρος. 

Μια άποψη θέλει τον Αγγελίδη να τον αξιολογεί και να δει πως μπορεί να πάει η συνεργασία τους, με τον ίδιο ως πρόεδρο και τον Βρύζα επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος. Όπως έγιναν τα πράγματα, άλλωστε, μετά από δύο χαμένα χρόνια, και αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική.

Προς το παρόν όλα είναι ρευστά, αποφάσεις δεν υπάρχουν, κάτι που φαίνεται και από το ρόστερ της ομάδας, που είναι άδειο και μεταγραφές δεν γίνονται. Ίσως υπάρξουν με την έλευση του Σαββίδη τις ερχόμενες μέρες (θα είναι εδώ τον Δεκαπενταύγουστο, όπως κάθε χρόνο).

Γεγονός είναι, πάντως, πως τον τελευταίο καιρό η δύναμη και η δυνατότητα λήψης αποφάσεων του Ζήση Βρύζα, έχουν μειωθεί.

Ο προπονητής δεν ήταν δική του επιλογή, στις μεταγραφές δεν μπόρεσε να προχωρήσει πράγματα που είχε στο μυαλό του, ακόμη και ήσσονος σημασίας θέματα, όπως αυτό της συνεργασίας με τον Αιγινιακό, το οποίο έτρεξε ο ίδιος, έχει μείνει στάσιμο.

Για αυτό και είναι ομιχλώδης η επόμενη ημέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον διάδοχό του στον προεδρικό θώκο να έχει ουσιαστικά τον λόγο για το μέλλον του προκατόχου του στην ομάδα…