Με το δεξί η πρεμιέρα του Σουφλίου μέσα στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με 2-0 κέρδισε ο Έβρος Σουφλίου την Κ20 του Πανθρακικού στο γήπεδο της Μεσούνης, στον αγώνα που αποτέλεσε το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Σουφλίου ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για την εβρίτικη ομάδα πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Τοπούζης και ο Γκιόργκι, ένας δοκιμαζόμενος αλβανός ποδοσφαιριστής. Στο 44′ έπειτα από βαθιά μπαλιά του Στέρεφ, ο Τοπούζης έτρεξε και πρόλαβε τη μπάλα από τους αμυντικούς, βγήκε να τον προλάβει σαν λίμπερο προκειμένου να καλύψει το κενό της άμυνας ο τερματοφύλακας Θυμιανίδης, όμως ο παίκτης του Σουφλίου έξυπνα τον απέφυγε και άνοιξε το σκορ. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 67′ με τον Γκιόργκι, όπως προαναφέραμε, που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα με σουτ.

Η αναμέτρηση γενικά είχε λίγες φάσεις και το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά. Στο πρώτο μέρος, μέχρι και το τέρμα, τις περισσότερες φάσεις τις είχε η Κ20 του Πανθρακικού. Στο 10΄ από σέντρα του Μανδήλα ο Λουτσιάνο βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Μπινόπουλο του Έβρου, που επενέβη σωτήρια. Στο 20′ είχαμε ψηλοκρεμαστό σε σουτ του Καπετάνου, με τον γκολκίπερ να μαζεύει την μπάλα. Στο 38΄ νέα επέμβαση του Μπινόπουλου προ του Λουτσιάνο σε σέντρα του Κούτρα.

Στην επανάληψη, στο 50′ ο Φώτσης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έβγαλε μπαλιά στον Θωμά, αυτός έπιασε σουτ από καλή θέση με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον τερματοφύλακα Βογιατζή (που είχε αντικαταστήσει τον Μπινόπουλο) και να χάνεται η ευκαιρία για ισοφάριση από τον Πανθρακικό. Στο 80′ ο Δημητριάδης έπιασε σουτ, απέκρουσε ο Βογιατζής, ο Μόσχου εξ επαφής με την εστία έπιασε νέο σουτ και έστειλε και πάλι την μπάλα πάνω στον πορτιέρε του Έβρου, που έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Τζιώτζιο της ΕΠΣ Θράκης.

Κ20 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ (Νίκος Μπαχαρίδης): Θυμιανίδης, Κούτρας, Καπετάνος, Μητρούσης, Μουζασβίλι, Κουτσουκανίδης, Χελιδόνης, Φαρμάκης, Ψάλτης, Λουτσιάνο, Μανδήλας. Αγωνίστηκαν και οι κεχαγιάς, Γκούρδογλου, Φώτσης, Μόσχος, Δημητριάδης, Κουραλίδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Μπάμιος, Παντελίδης, Τσαπάνης, Αντωνιάδης Ματθαίος, Αβοριάν, Στέρεφ, Γκιόργκι, Ναθαναηλίδης, Παπαδόπουλος, Τοπούζης. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπινόπουλος, Λίτσιος, Δερνεξής, Μαλκάνης, Πιστώλας, Ναλμπάντης, Αντωνιάδης Γιώργος, Κυπραίος, Αμέτ Ερκάν, Λαμπερνάκης.