Δέσμευση Ανδριανού – Κουκοδήμου για το κολυμβητήριο Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σε συνέντευξη που παρέθεσε ο νέος δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης στο Ράδιο Έβρος 97,1 τόνισε το ρόλο που έπαιξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ώστε να εξοπλισθεί το κολυμβητήριο της πόλης με αντλία θερμότητας και ισοθερμική κουβέρτα, διαδικασία που καθυστέρησε πολύ λόγω μη αποστολής κάποιου τεχνικού δελτίου ώστε να ενταχθεί το ποσό που απαιτείται σε μία χρηματοδότηση.

Πλέον το θέμα έχει δρομολογηθεί και έχει κινηθεί η διαδικασία για να εξασφαλισθεί το απαραίτητο κονδύλι, των 100.000 ευρώ περίπου, με στόχο να λυθεί το θέμα της θέρμανσης του κολυμβητηρίου και να αποφευχθεί πιθανόν κλείσιμο του και μετακίνηση των αθλητών σε άλλες εγκαταστάσεις για να προπονηθούν.

Εκτός από την απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου ο κ. Μαυρίδης με τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρώην πρωταθλητή Κώστα Κουκοδήμο και αρμόδιο για τα ζητήματα του σχολικού αθλητισμού συζήτησαν προτάσεις διοργάνωσης διαφόρων αθλητικών δραστηριοτήτων οι οποίες θα ανακοινωθούν στο μέλλον, όταν και θα συγκεκριμενοποιηθεί η διεξαγωγή τους.