Αποχώρηση-βόμβα του Καρύδα από τον Κόροιβο με εκατέρωθεν αιχμές

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Με μία ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώhν παίκτης της BF Ξάνθη Σάκης Καρύδας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, την ομάδα που διαδέχθηκε την Ξάνθη στο μπασκετικό γίγνεσθαι, λέγοντας ότι τον έσπρωξαν στην έξοδο. Τον διαψεύδει η διοίκηση της ομάδας.

Ο άνθρωπος που με δικό του τρίποντο ανέβασε την ομάδα της Αμαλιάδας για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική κατηγορία αποτελεί παρελθόν, καθώς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές στην πόλη της Ηλείας. Ο πρώην παίκτης της BF Ξάνθη ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφαση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας:

“Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας. Πιστεύω να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα… Σαν αρχηγός της ομάδας προσπάθησαν για το καλύτερο και να κάνω περήφανους εσάς και ολόκληρο τον νομό! Όταν είχα έρθει στην ομάδα είχα πει ότι στόχος μου είναι σε δύο χρόνια να βρίσκεται στην Α1 και κάποιοι γελούσαν και με λέγανε τρελό.

Τώρα οι ίδιοι με έσπρωξαν στην έξοδο από την ομάδα… Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου, γιατί πραγματικά είναι μάγκες και παρά τα προβλήματα ματώσανε για την ομάδα.. Τιμή μου που ήμουν αρχηγός“.

Στην επιφάνεια έχει βγει ότι ο παίκτης απέρριπτε συνεχώς προτάσεις και περίμενε την διοίκηση της ομάδας να τον καλέσει για να ανανεώσει την συνεργασία μαζί τους. Επειδή δεν συνέβαινε αυτό, ο Καρύδας χολωμένος και νιώθοντας ότι δεν τον θέλουν, προτίμησε να αποχωρήσει πρώτος με αυτήν την δήλωση, που αν μη  τι άλλο είναι ιδιαίτερα αιχμηρή.

Η διοίκηση της ομάδας της Αμαλιάδας διαψεύδει όμως τον παίκτη λέγοντας πως εδώ και ένα μήνα είχε στα χέρια του ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο και υπέγραψε. Τονίζουν δε σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι δεν πρόκειται να κρατήσουν στην ομάδα παίκτη που δεν θέλει να μείνει σε αυτή, ενώ στο τέλος ευχήθηκαν στον παίκτη καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοροίβου Αμαλιάδας:

Η Διοίκηση του ΚΟΡΟΙΒΟΥ επιθυμεί να μάθει όλος ο φίλαθλος κόσμος ότι η αποχώρηση του αθλητή Σάκη Καρύδα από την ομάδα αποτελεί δική του προσωπική επιλογή. Η διοίκηση είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και ένα μήνα με τον αθλητή για επέκταση της συνεργασίας τους και για την νέα αγωνιστική περίοδο θέλοντας να τον διατηρήσει στις τάξεις της .

Υπογράφηκε μάλιστα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δυο πλευρών (όπως και τις δυο προηγούμενες χρονιές) και ήταν σε αναμονή της υπογραφής του τελικού συμβολαίου που θα γινόταν μόλις ολοκληρωνόταν η μετατροπή της ομάδας μας σε ΚΑΕ.

Παρά λοιπόν την δεδομένη συμφωνία ο αθλητής προχθές εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα μας, για δικούς του λόγους , και άμεσα ανακοινώθηκε (με μορφή δημοσιευμάτων) ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Με δεδομένη την πάγια θέση μας, ότι η ομάδα μας πότε δεν πρόκειται να κρατήσει στην ομάδα κανέναν που δεν θέλει να είναι μέλος της, σεβάστηκε την επιθυμία του αθλητή και ακύρωσε την παραπάνω συμφωνία μαζί του.

Η Διοίκηση του ΚΟΡΟΙΒΟΥ , σεβόμενη τα δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας και προσφοράς του στον σύλλογο, και στην πορεία της ομάδας προς την Α1, ευχαριστεί τον αθλητή Σάκη Καρύδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here