Στο τουρνουά-camp “Golden Summer Cup 2014” η Ασπίδα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιαννίδης

– Στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην αθλητική κατασκήνωση του Happy Summer Days θα παρευρεθεί η Ασπίδα Ξάνθης για να λάβει μέρος σε camp το οποίο θα διεξαχθεί από 10 έως 18 Αυγούστου. Εκεί τα παιδιά θα μπορέσουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους μαζί με παιχνίδι και προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε η Ασπίδα και στην οποία υπάρχουν λεπτομέριες και τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες:

Την Κυριακή 10 Αυγούστου και ώρα 8:30 από το ΔΑΚ Ξάνθης (γήπεδο Ασπίδας εκκλησία Κων/νου και Ελένης) θα γίνει η αναχώρηση των ομάδων μας για το τουρνουά-camp GOLDEN SUMMER CUP 2014, που θα πραγματοποιηθεί στην αθλητική κατασκήνωση HAPPY SUMMER DAYS.

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και οι αθλητές της ομάδας μας θα μπορέσουν, για ακόμα μία χρονιά, να συνδυάσουν παιχνίδια και προπονήσεις με καλοκαιρινές διακοπές και πάνω απ’ όλα να δεθούν σε ένα απίθανο περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα.

Φέτος το διήμερο 15-16 Αυγούστου θα παρευρεθεί στο camp η ομάδα του coachbasketball, με επικεφαλή τον προπονητή Σάκη Δέλιο, που θα κάνει στους αθλητές και στους προπονητές παρουσίαση διάφορων θεμάτων και πλήρη ασκησιολόγιο. Τις ίδιες μέρες θα επισκεφθούν το camp γνωστοί εν ενεργεία αθλητές που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των ομάδων και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους παίκτες και τους προπονητές.

Η καρδιά του μπάσκετ λοιπόν 10-18 Αυγούστου χτυπάει στην Χαλκιδική στην κατασκήνωση HAPPY SUMMER DAYS.

Πληροφορίες στα τηλ.: 6932231441 (Παναγιωτόπουλος Δημήτρης),
6977780941 (Ιωαννίδης Κώστας), 6945617001 (Καρά Αχμέτ Νεδήμ)