Παράταση για τις δηλώσεις των ομάδων στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παράταση ολίγων εικοσιτετραώρων δόθηκε άτυπα ή και επίσημα από όλες τις ΕΠΣ του γεωγραφικού μας διαμερίσματος στις ομάδες που δεν έχουν υποβάλει ακόμα συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα της νέας περιόδου.

Στην ΕΠΣ Θράκης, όπως έχει επισημάνει σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, αν και η προθεσμία έληγε το μεσημέρι της Παρασκευής, δόθηκε άτυπη παράταση ως την Δευτέρα. Ουσιαστικά δώδεκα σωματεία δεν έχουν καταθέσει τα χαρτιά για την συμμετοχή τους και οι ιθύνοντές τους έχουν λίγες ώρες για να το πράξουν. Δύο από αυτά προέρχονται από την Α1 Κατηγορία και μάλιστα από τον ίδιο Δήμο, αυτόν του Ιάσμου, με το Κοπτερό να αποτελεί κάτι αναμενόμενο και τον Μέγα Αλέξανδρο να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς, αλλά το πιο πιθανό είναι για γραφειοκρατικούς λόγους να έχει προκύψει η καθυστέρηση και όλα να διορθωθούν την Δευτέρα.

Ως την ίδια μέρα (Δευτέρα 11/8) έχουν προθεσμία και οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης για να δηλώσουν συμμετοχή. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση αυτή η Ένωση έχει γνωστοποιήσει ως τελική ημερομηνία την συγκεκριμένη και δεν χρειάστηκε να δώσει παράταση, όπως συνέβη στην γειτονική της Θράκης. Επίσης, όπως ενημερώνουν από την ΕΠΣ Ξάνθης, οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας που ως γνωστόν θα διεξαχθεί όπως πέρυσι σε δύο ομίλους, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τις δικές τους δηλώσεις συμμετοχής ως την Τετάρτη (13/8).

 

Η Τετάρτη είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής και στον Έβρο, είτε πρόκειται για την Α’ είτε για την Β’ Κατηγορία. Όπως ενημέρωσαν το ThrakiSportS, για το βράδυ της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση που θα εγκρίνει τις συμμετοχές και θα προχωρήσει στις τυπικές διαδικασίες για να καταρτιστούν οι όμιλοι και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τις κληρώσεις, οπότε οι υπεύθυνοι των ομάδων που δεν έχουν φροντίσει να δηλώσουν ακόμα τα σωματεία τους, έχουν χρόνο μερικά εικοσιτετράωρα για να το πράξουν.