ΕΠΣ Θράκης: Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ελπίδα Σαπών

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής
– Ξεκίνησε προετοιμασία η Ελπίδα Σαπών στο δημοτικό στάδιο της κωμόπολης της Ροδόπης. Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, σύσσωμη η διοίκηση  και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με την “Ελευθερη Άποψη”, στα μεταγραφικά από την διοίκηση της Ελπίδας ανακοινώθηκε η απόκτηση των Ανέστη Ντεμερτζίδη, και Στέλιου Βασιλακάκη.

Ο Ανέστης Ντεμερτζίδης είναι ένας παίχτης που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και διακρίνεται για την δύναμη και το πάθος που έχει στο παιχνίδι του. Αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Ορφέα Ξυλαγανής και η παρουσία του θα δώσει άλλη πνοή στον χώρο του κέντρου της «Ελπίδας»

Ο Στέλιος Βασιλακάκης είναι επιθετικός και την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κοσμίου. Η μεταγραφή αυτή ίσως να είναι και η καλύτερη της φετινής σαιζόν για την Ελπίδα καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που αναμένεται να συμπληρώσει το κενό του τραυματία Βαγγέλη Καραθανάση λύνοντας έτσι τα χέρια του κόουτς Βασίλη Χαριτόπουλου.

Τέλος ο πρόεδρος της Ελπίδα Γρηγόρης Κενανίδης δήλωσε πως θα γίνουν ακόμα τρείς με τέσσερις μεταγραφές και συνέστησε υπομονή μέχρι τις 31 Αυγούστου.