Κρίσιμες ώρες για τον Άρη! Οδεύει προς Γ’ Εθνική, με Εθνικό και Σουφλί!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει ακόμα και σήμερα (και παρά τις διάφορες διαβεβαιώσεις) σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί τελικά ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο με τα δεδομένα να εναλλάσσονται μεταξύ της Football League και της Γ΄ Εθνικής.

Η επιστροφή του Γιώργου Γαλανού από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη όπου είχε την Πέμπτη μία σειρά επαφών για το πώς ο Άρης θα συμμετείχε στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπως φάνηκε δεν είχε την ίδια εξέλιξη. Ο 46χρονος επιχειρηματίας κατά την παρουσία του στην πρωτεύουσα είχε σύμφωνα με πληροφορίες σειρά συναντήσεων με τους νομικούς που χειρίστηκαν την περίπτωση της εκκαθάρισης της ΑΕΚ, παράγοντες της ΕΠΟ αλλά και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη, είχε σκοπό να ενημερώσει όλους τους φορείς του Άρη. Και πιο συγκεκριμένα ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ αλλά τους οργανωμένους οπαδούς. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο Sport24, τελικώς ο Γαλανός είχε δίωρη συνάντηση που ξεκίνησε λίγο πριν τις 21:00 με την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών όπου τους ανέλυσε την σειρά επαφών που είχε στην Αθήνα και ότι μπορεί να γίνει εκκαθάριση χωρίς όμως να χαθεί περαιτέρω χρόνος. Δηλαδή σήμερα κιόλας, εντός της Παρασκευής, θα πρέπει να γίνει ότι είναι να γίνει αφού η προσεχής Δευτέρα 11 Αυγούστου φαντάζει ως η καθοριστική ημερομηνία.

Για αυτό και σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε, αναζητήθηκαν οι πρόεδροι του ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, και της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, χωρίς όμως να καταστεί δυνατό να εντοπιστούν (πάντα κατά το ρεπορτάζ του Sport24). Η αναζήτησή τους είχε να κάνει βάσει της διαδικασίας που απαιτείται ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να δηλώσει αδυναμία βιωσιμότητας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League και ακολούθως ο ΑΣ να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα μάλιστα με ότι εισέπραξε ο Γαλανός από την του παρουσία στην Αθήνα θα έπρεπε σήμερα Παρασκευή να κατέβει ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης στην ΕΠΟ, με αεροπορικά εισιτήρια που ήδη κλείστηκαν μάλιστα από τον Γαλανό, ώστε να ζητήσει μερικές ημέρες παράταση. Τόσες ώστε να προλάβει να δηλωθεί η συμμετοχή του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου θα είναι αντίπαλος του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πλέον τα πάντα την στιγμή αυτή και με τον χρόνο μεγάλο αντίπαλο τα πάντα δείχνουν να κρίνονται εντός των επόμενων ωρών με την ΠΑΕ Άρης να δείχνει να βρίσκεται ίσως στην πιο κομβική καμπή της ιστορίας της…