ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφές και φιλικά για την Αναγέννηση Θαλασσιάς

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ξεκίνησε την προετοιμασία της η περσινή δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης Αναγέννηση Θαλασσιάς, που και φέτος στοχεύει σε μια εξαιρετική πορεία αλλά και στον μεγάλο στόχο της ομάδας την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Αντώνη Μπαμπαλή παρουσιάζεται σαφώς πιο ενισχυμένη με το πλέον θετικό να είναι η παρουσία τουλάχιστον 30 παικτών στης προπονήσεις της ομάδας, κάνοντας τον προπονητή της ιστορικής ομάδας να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ήδη αποκτήθηκαν οι Πέτρος Σαρηγιαννίδης από Νέστο Χρυσούπολης(Γ’ Εθνική), Βασίλης Στεπανιάν από Άρη Ακροποτάμου(Γ’ Εθνική), Γιάννης Λεοντίδης από Ασπίδα Ξάνθης, Χρήστος Σταύρου από ΑΠΟΞ, Σεργκέι Σνιμσνίκοφ από Κεραμωτή, Τάσσος Σαββίδης από Τοξότες, Νίκος Κελλίδης από Ατρόμητο Χρύσας και ο Γιάννης Ιωαννίδης από τους Τοξότες. Ενώ παρελθόν αποτελούν οι Στίβ Παρσαντανιάν και Γιάννης Χριστοφορίδης που θα αγωνίζονται με την φανέλα του Άρη Αβάτου και ο Θόδωρος Χατζημωυσιάδης που οδεύει προς τον Ορφέα 2005. 

Ενώ από εκεί και πέρα η ομάδα του Αντώνη Μπαμπαλή έχει προγραμματίσει και έξι πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια για την προετοιμασία της για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά:

9/8/2014 με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου Καβάλας, στο Χρυσοχώρι
14/8/2014 με το Νέστο Κύρνου, στο γήπεδο της Θαλασσιάς
13/8/2014 με την Κ-20 της Ξάνθης, στα Πηγάδια
18/8/2014 με την Κ-20 της Ξάνθης, στα Πηγάδια
20/8/2014 με την Κ-20 του Πανθρακικού, δεν έχει οριστεί ακόμη η έδρα.
23/8/2014 με τον Ατρόμητο Χρύσας, στο γήπεδο της Χρύσας.