Βρήκαν χορηγούς και δήλωσαν συμμετοχή στο πρώτο Champions Cup οι Κύκλωπες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στο πρώτο Champions Cup του Beach Handball της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) θα συμμετάσχουν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ως πρωταθλητές του 15ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Handball.

 

Ο εκπρόσωπος του Έβρου στην Ευρώπη, ενημέρωσε την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, να προχωρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη δήλωση των Κυκλώπων στο Champions Cup το οποίο θα διεξαχθεί 1-2 Νοεμβρίου 2014, στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Οι Εθνικές Ομοσπονδίες πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων ομάδων τους από 01 έως 07 Σεπτεμβρίου 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρωταθλητές ή (σε περίπτωση μη επιθυμίας) οι δευτεραθλητές ή οι τριταθλητές.

Το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής είναι 2200 ευρώ (παρακρατούνται από την EHF μόνον τα 200 ευρώ). Στην φετινή, πρώτη, διοργάνωση θα λάβουν μέρος μόνον 8 ανδρικές και 8 γυναικείες ομάδες, με βάση τη σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση από τις Εθνικές ομοσπονδίες. 

Οι Κύκλωπες έχουν ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες μέσω χορηγιών θα καλύψουν το παράβολο συμμετοχής που είναι 2.200 ευρώ και τα έξοδα της αποστολής η οποία θα αποτελείται από 16-18 άτομα.

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ευχαριστεί τους φορείς και τις επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση και υπόσχεται ότι οι Κύκλωπες  ως πρεσβευτές του Ελληνικού αθλητισμού, του χάντμπολ και της ευαίσθητης περιοχής της Θράκης, θα προβάλλουν  το νομό Έβρου και θα κάνουν γνωστή την Αλεξανδρούπολη στην Ευρώπη.  

Επίσης η ομάδα των Κυκλώπων σκέφτεται και τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε πέρα από τα έξοδα της προετοιμασίας, να ενισχυθεί και η ομάδα ενόψει του Champions Cup, με έμπειρους σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Έλληνες αθλητές της άμμου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here