Νέες βόμβες Κασαμπαλή: «Περιμένω καλύτερη εκμετάλλευση από τον Εθνικό»

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στην Πτολεμαΐδα βρίσκεται ο Σταύρος Κασαμπαλής με την Εθνική Εφήβων, ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Ο “μαέστρος” της Εθνικής Εφήβων μίλησε για τις προοπτικές της ομάδας, αλλά και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

 

Αυτό που ωστόσο προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός ότι ο Κασαμπαλής δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά για ακόμα μία φορά τα παράπονά του από την μεταχείριση που είχε από την ομάδα του,  αποδεικνύοντας ότι το θέμα που δημιουργήθηκε με την έλευση του Αγγελόπουλου τον περασμένο Γενάρη δεν έχει λήγει ούτε μετά την αποχώρηση του πατρινού παίκτη από την ομάδα του Έβρου.

“Όπως έχω ξαναπεί, από μικρό παιδί είχα σαν όνειρο να αγωνίζομαι με την φανέλα του Εθνικού. Παράλληλα όμως, με ενδιαφέρει να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα στο χώρο του βόλεϊ. Δυστυχώς δεν εξαρτάται μονο από εμένα από την στιγμή που ανήκω στον Εθνικό. Περιμένω μία καλύτερη εκμετάλλευση ώστε να μπορέσω να έχω κίνητρο για συνεχή βελτίωση”, απάντησε ο Σταύρος Κασαμπαλής σε ερώτηση για την προστριβή του με τον Εθνικό και το θέμα των πασαδόρων που προέκυψε στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Και στην επόμενη ερώτηση της Βάλιας Πηλιανίδη του greekvolley αν πρωταρχικός του στόχος είναι λοιπόν η παραμονή στον Εθνικό, η απάντηση μάλλον ανάβει νέες φωτιές στον Σάκη Μουστακίδη και την διοίκηση του Εθνικού: “Πρωταρχικός μου στόχος είναι ο χρόνος συμμετοχής. Είναι ηλικιακά νωρίς ακόμα για διαδικασίες μεταγραφών αλλά είναι αλήθεια ότι θα με ενδιέφερε να είμαι κάπου που να αγωνίζομαι και όχι μόνο να προπονούμαι”.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την Εθνική Ομάδα Εφήβων και τους στόχους της, τονίζει: “Στόχος μας σε αυτή τη διοργάνωση είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το μετάλλιο έιναι κάτι που χρωστάμε πρώτα στους εαυτούς μας και έπειτα στους προπονητές μας οι οποίοι μας εμπιστεύονται ώστε να εκπροσωπούμε την χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο, εμείς στοχεύουμε σε μετάλλιο”.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της στρατιωτικής του θητείας, ο Σταύρος Κασαμπαλής αναφέρει ότι έχει  γίνει μία καλή προσπάθεια από τον ίδιο και τον πατέρα του Θανάση ώστε αυτό το διάστημα να μην λείπει από την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας αλλά και του συλλόγου του πιο μετά. “Όλα είναι υπό έλεγχο”, σχολιάζει χαρακτηριστικά και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Θεόδωρο Μαυρίδη για την βοήθεια του σε αυτό το κομμάτι.