Επιβεβαίωση ThrakiSportS: Το δελτίο Τύπου για την ίδρυση της ΑΕΚ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕΚ Έβρου, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το προ διημέρου αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS περί ίδρυσης νέου σωματείου με την συγκεκριμένη επωνυμία, χρώματα τα κιτρινόμαυρα, έδρα την Αλεξανδρούπολη και σήμα τον δικέφαλο αετό, το οποίο θα συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ

               

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ….

                Έμοιαζε μακρινό όνειρο. Ηχούσε σαν  παραμύθι. Ακουγόταν σαν ιδέα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Τα σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα και τα όνειρα πραγματοποιούνται  στα δικά μας κιτρινόμαυρα παραμύθια.

                Χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες προετοιμασίας. Απαιτήθηκαν πολλές συζητήσεις. Ξεπεράστηκαν διαδικαστικά και γραφειοκρατικά κωλύματα. Σμίξανε άνθρωποι διαφορετικοί με κοινό στόχο την δημιουργία ενός αθλητικού σωματείου με αναφορά στην μεγάλη Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, που θα βαδίζει σε σταθερά βήματα προάγοντας τον αθλητισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό.  Μέρα με την ημέρα η ιδέα αποκτούσε υπόσταση, η οικογένεια μεγάλωνε και η ομάδα γεννήθηκε. Με σοβαρά και υπεύθυνα  βήματα τα φτερά του δικέφαλου αετού ξεπρόβαλλαν και το ταξίδι  για την δική μας κιτρινόμαυρη κορυφή ξεκίνησε.

                Το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως Έβρου είναι πραγματικότητα και θα συμμετέχει στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

                Με οδηγό την ιστορική Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, με πίστη στις Αρχές, στα Ιδανικά και στις Αξίες που πρεσβεύει και μπολιασμένοι από την αγάπη στον Δικέφαλο Αετό, χίλια χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και δίπλα στην Πόλη των πόλεων ιδρύσαμε ένα Αθλητικό Σωματείο που με Φάρο την μεγάλη Α.Ε.Κ., θα συμμετέχει στα τοπικά αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας και σκοπό θα έχει να φωτίσει αθλητικά, πολιτισμικά και πολιτιστικά την κιτρινόμαυρη Αλεξανδρούπολη, τον κιτρινόμαυρο Έβρο.

                Με αυτό ως κεντρικό σύνθημα προχωρήσαμε στην ίδρυση του αθλητικού ποδοσφαιρικού σωματείου που στόχο έχει την συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, την ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, την ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών, την ενίσχυση των φυσικών δυνατοτήτων καθώς και την ψυχαγωγία γενικότερα σε συνδυασμό με την πνευματική καλλιέργεια και ενίσχυση της αλληλεγγύης, εμπνευσμένοι από την κοινή και αδιατάρακτη αγάπη στα τρία ομορφότερα γράμματα της ζωής μας.

                `Επειδή για εμάς η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως  είναι κυρίως ιδέα-τρόπος και νοοτροπία ζωής.

                Επειδή εμείς και τα παιδιά μας μεγαλώνουμε μόνο με την φανέλα του Δικέφαλου Αετού στο στήθος.

                Επειδή ο Έβρος είναι κιτρινόμαυρος και η καρδιά του Δικεφάλου χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ.

                Επειδή ενάντια στον σύγχρονο αυτοματοποιημένο τρόπο ζωής, ο αθλητισμός και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό αγαθό, αναφαίρετο δικαίωμα, υπόθεση όλων μας.

                Με αυτούς τους βασικούς άξονες γεννήθηκε η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. Έβρου, μία οικογένεια που σκοπό έχει να μεγαλώσει, να αποκτήσει εμπειρία και να πρωταγωνιστήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ….

 

                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σιδέρης Μιχαϊλίδης                                                                                            Δημήτρης Πράπας 

 

 

Α.Ε.Κ ΕΒΡΟΥ, Αλεξανδρούπολη, Τ.Κ. 68100,

e-mail: aekevrou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here