Εκπνέει η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής ομάδων στα πρωταθλήματα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής ομάδων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης. Οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα και δεν έχουν φροντίσει να δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να σπεύσουν και να καταθέσουν την Παρασκευή στα γραφεία της οικείας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων μια σειρά από δικαιολογητικά.

Πιο συγκεκριμένα πρέπει να καταθέσουν τα εξής:

Α) Παραχωρητήριο γηπέδου από το Δήμο για την περίοδο 2013-2014
Β) Κατάσταση Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου
Γ) Κατάσταση Τακτικών Μελών του Σωματείου
Δ) Συνυποσχετικό Διαιτησίας/Δήλωση Σωματείου θεωρημένο από τα ΚΕΠ

Το ThrakiSportS εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το έγγραφο – συνυποσχετικό – δήλωση δήλωσης συμμετοχής από το σωματείο, το οποίο λογικά οφείλουν να έχουν παραλάβει και καταθέσει οι εκπρόσωποι των σωματείων, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βιαστούν να το καταθέσουν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού προηγουμένως φυσικά φροντίσουν να θεωρήσουν σε ένα ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή το γνήσιο της υπογραφής.

Παράλληλα, οι ομάδες θα πρέπει να καταβάλουν και ένα παράβολο για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα, που ποικίλει ανάλογα με την ΕΠΣ αλλά και την κατηγορία στην οποία συμμετέχουν, καθώς και ανάλογα με το αν θα λάβουν μέρος και στο κύπελλο ή οχι.