Από τον Ολυμπιακό στον Πανθρακικό έξι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε έξι ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης του Παναγιώτη Λογαρά, επένδυσαν οι άνθρωποι του Πανθρακικού. Προορίζονται για τις ομάδες Κ15 και Κ17 του συλλόγου της Κομοτηνής, προκειμένου να συμμετάσχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

 

Πρόκειται για τους Κώστα Πατσιώρα, Παναγιώτη Αλμετίδη και Α. Βλαχόπουλο, όλοι τους γεννηθέντες το 2000, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα Κ15 του Πανθρακικού υπό τις οδηγίες του Ζόραν Στοΐνοβιτς καθώς και τους Κώστα Παπαδόπουλο (τερματοφύλακα, γεν. 1998) , Στέλιο Οξύνογλου (γεν. 1999) και Γιάννη Δαλή (γεν.1998) που θα βρεθούν Κ17.

Η διοίκηση του Α.Σ. Νίκης Απαλού – Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης και ο διευθυντής της σχολής με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν “θερμά τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια που δείξανε στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού του Παναγιώτη Λογαρά καθώς και στους προπονητές της Σχολής”.

Υπενθυμίζεται ότι από την συγκεκριμένη σχολή προέρχεται μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λίτσκας, βασικό στέλεχος της Κ20 του Πανθρακικού που βρέθηκε στην Πολωνία με την μεγάλη ομάδα και μάλιστα σκόραρε το νικητήριο γκολ στο πρώτο φιλικό με την Χάποελ Ρανανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here