Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για την ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για το τμήμα βόλει της ΑΕ Κομοτηνής ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, το τμήμα Πετοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Ηρακλή Παιδιαδίτη, Γεώργιο Λαχτάρα και τον Απόστολο Αβερκιάδη.

Το προφίλ των αθλητών:

Ο Ηρακλής Παιδιαδίτης (1.86) γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1995, αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Γ.Σ. Λαμίας (Volleyleague). Αποτέλεσε μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων ενώ στην Κομοτηνή θα συνδυάσει το βόλεϊ με τις σπουδές στο ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ.

Γέώργιος Λαχτάρας: γεννημένος το 1995, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, πέρυσι αγωνίστηκε στην ΓΕΑ (Α2), την σεζόν 2012/13 στον Α.Ο. Ορεστιάδας (Α2) ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου και σημείωσε πολλές επιτυχίες και πανελλήνιες διακρίσεις με τα τμήματα υποδομής. Στην πόλη της Κομοτηνής σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ.

Απόστολος Αβερκιάδης: (2.02), ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος και ως διαγώνιος, αγωνίστηκε πέρυσι στον Ερμογένη Ξάνθης ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στον ΑΟ Σερρών και τον Πανδραμαϊκό. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.