Το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ πέτυχε ο Μάνταλος, είχε και δοκάρι!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στα Σπάτα και είχε τον χαρακτήρα του… ξεμουδιάσματος, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 7-1 του Ηλυσιακού έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ, ανάμεσα στους οποίους και ο Πέτρος Μάνταλος που άνοιξε λογαριασμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

 

Αναλυτικά, οι Αραβίδης (8′), Λαμπρόπουλος (22′), Ντούνης (26′), Παραράς αυτογκόλ (39′), Μάνταλος (42′), Ζόριτς (66′) και Πλατέλλας (80′) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης, ενώ για τον Ηλυσιακό σκόραρε ο Αμανατίδης στο 50′ .

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με την ΑΕΚ να έχει και τρία δοκάρια με τους Ντούνη, Μπαρμπόσα και τον Πέτρο Μάνταλο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Ο Μάνταλος αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο έτερος πρώην παίκτης της Ξάνθης, ο Πλατέλλας, στο δεύτερο. Αναλυτικά οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Μπακάκης, Φαγέ, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Ντούνης, Αραβίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Ντούνης, Σαρρής, Σβάρνας, Γεωργέας, Γροντής, Πλατέλλας, Ζόριτς, Ανάκογλου, Ρόβας, Τσεβάς, Ντακόλ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουνάδης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Χίος, Κοβάτσης, Θαναηλάκης, Κατσιγιάννης, Φούντας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μάνος, Σχίζας, Βουτυράς, Γιώργος και Δημήτρης Καραϊνδρος, Κούρτης, Αμανατίδης, Στρίγγας, Ρίζος, Γουργιώτης, Μωυσιάδης