Photos: Τόρο και Παπασταθό με γυναίκες και κόρες σε βόλτα στο Κολωνάκι

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τα τελευταία χρόνια φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου. Πλέον όμως φιγουράρουν και στις σελίδες των κουτσομπολίστικων περιοδικών, αφού αποτελούν χοτ ονόματα όχι μόνο των σπορ αλλά και της σόουμπιζ.

Έτσι λοιπόν, όπως είναι λογικό, οι παπαράτσι δεν τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Και τους “τσάκωσαν” και στην βόλτα που έκαναν παρέα με τις συζύγους και τις κόρες τους στο κέντρο της Αθήνας, πριν αναχωρήσει ο μεν Ξανθιώτης για την Ρώμη (όπου υπέγραψε και νέο συμβόλαιο), ο δε Παπασταθόπουλος για την Γερμανία.

Πάντως, είναι βόλτα πέρα από τα συνηθισμένα. Κολωνάκι μέσα στο καλοκαίρι και με τον ήλιο ντάλα, δεν το λες και σύνηθες. Ίσως να θεώρησαν ότι προσφέρεται για περπάτημα καθώς θα πετύχουν το κέντρο της Αθήνας άδειο, αλλά ένας από τους λίγους που έτυχε να τους συναντήσει φρόντισε και να τους… φωτογραφήσει, με αποτέλεσμα οι εικόνες να κυκλοφορούν πλέον στα διάφορα έντυπα του χώρου.

Όπως αποδεικνύεται και στις εικόνες, ο Τόρο δεν έχει αδυναμία μόνο στην δική του κόρη αλλά και σε αυτήν του Σωκράτη, όπως και σε όλα τα παιδιά. Αυτό όμως που πρωτίστως προκαλεί εντύπωση είναι ότι προτίμησαν αντί να λιαστούν σε μια από τις παραλίες της πρωτεύουσας, να περπατήσουν ντάλα καλοκαίρι στο Κολωνάκι, όπου και τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών…