Από γενικός διευθυντής… αντιπρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Μπαμπασίδης

Την εργατικότικότητα, το ήθος, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα που έδειξε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Κυριάκος Μπαμπασίδης  αποτίμησε θετικά ο  Υπουργός Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ανακοινώνοντας τη νέα σύνθεση της Διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε  γνωστό ότι  ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου του Οργανισμού ενώ στη θέση του Γενικού Διευθυντή ορίζεται ο Γεωπόνος κ. Ακριτσαίος Δημήτρης.

Μετά τη επισημοποίηση του νέου σχήματος ο κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον Υπουργό κ. Καρασμάνη Γεώργιο και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πάρη Κουκουλόπουλο, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ορίζοντάς  με Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Καθημερινά, όλο αυτό το διάστημα των 18 μηνών που βρίσκομαι στον ΟΠΕΚΕΠΕ προσπαθώ να δίνω τον καλλίτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και από τη νέα μου θέση και τις νέες αρμοδιότητές που ανέλαβα στην κρίσιμη και κομβική για την πορεία του Οργανισμού συγκυρία, στις νέες σύγχρονες συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια».

 

Πηγή: http://daily-stories.gr