Χωρίς τον Γούτα πάει Τούμπα για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι από την έναρξη της προετοιμασίας της και πρώτο εκτός έδρας δίνει το απόγευμα της Τρίτης η Skoda Ξάνθη. Αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στις 8.00 το βράδυ, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί μεν τηλεοπτικά από τον Ote Sport 3 αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρχει περιγραφή, ραδιοφωνική κάλυψη αλλά και ιντερνετική μετάδοση (από το ThrakiSportS), εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων.

 

Η αποστολή της ομάδας έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει το μεσημέρι με το πούλμαν της ομάδας για την Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στην βάση της, την Ξάνθη, αμέσως μετά την αναμέτρηση. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει πιθανότατα στην διάθεσή του τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και μάλιστα για τον λόγο αυτό έχασε και την προπόνηση της Δευτέρας,

Σε αυτήν ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης, έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής. Μια μέρα πριν το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης.