«Έκλεψε» το κορυφαίο ταλέντο του Πανθρακικού ο Φωστήρας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο «Φονέας των Γιγάντων», όπως έχει μείνει γνωστή στον φίλαθλο κόσμο η ομάδα του Φωστήρα, ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ (10 γκόλ) και πρώτο σε ασίστ (10) για την περσινή περίοδο της Ομάδας Νέων Κ20 του Πανθρακικού Θοδωρή Φασουλή.

Ο νεαρός άσος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του http://sports-academies.gr, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του Πανθρακικού να γίνει επαγγελματίας υπογράφοντας συμβόλαιο στην ομάδα της Κομοτηνής, με αποτέλεσμα ο Φωστήρας να κινηθεί αστραπιαία και να τον κλείσει για τρία  χρόνια.

Ο ”mvp” της προηγούμενης περιόδου με την φανέλα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκ, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία του συλλόγου με τον εκπρόσωπο του Τάσο Δανιά και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο όπως προαναφέραμε θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ο Φασουλής να τονίσουμε πως είναι γεννημένος στις 21 Μαίου το 1994 και αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φόρ αλλά και ώς δεκάρι. Από τον Φωστήρα ανακοινώθηκε την Τρίτη μαζί με την απόκτηση άλλων 11 συνολικά παικτών. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Φωστήρα αναφέρει:

Η Π.Α.Ε Φωστήρας ανακοινώνει την απόκτηση των κάτωθι ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ανδρούτσος Κωνσταντίνος – Μάριος (Από Ηρακλή Ψαχνών)

Τσιφλίδης Ντάνιελ (Από Würzburg Kickers)

Ζυγογιάννης Γεώργιος (Από Πανιώνιο)

Κρητικός Κωνσταντίνος (Από FC Pommern Greifswald)

Μήτκας Σταύρος(Από Αστέρα Μαγούλας)

Μπίρης Αλέξανδρος (Από Ζάκυνθο)

Μουκίδης Βασίλειος (Από Ερμιονίδα)

Μπελέρης Νικόλαος (Από Βύζαντα Μεγάρων)

Ivanov Kalin (Από Πανιώνιο)

Φασουλής Θοδωρής (Από Πανθρακικό)

Ματσούκας Ελευθέριος (Από Ηρακλή Θεσσαλονίκης)

Ποτουρίδης Θεμιστοκλής (Από Προοδευτική)

Cebeci Emrah (Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Φωστήρα)