Πέντε πιτσιρικάδες από τον Ολυμπιακό στην Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Από τον Ολυμπιακό στην Skoda Ξάνθη! Με την φανέλα της τελευταίας θα αγωνίζονται πέντε νεαροί παίκτες της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

 

Πρόκειται για τους Δημήτρη Θεοφυλάκη, Ανδρέα Σαμαρά, Μπαργκάν Τζεμαλή, Αλέξη Τοπουζίδη και Βασίλη Ζώρο, οι οποίοι μετά από οχτώ χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στον Ολυμπιακό Ξάνθης, επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για να στελεχώσουν την ομάδα των Κ15 που θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

“Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των παιδιών, για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία όλων αυτών των χρόνων, συγχαίρουμε τόσο τους ίδιους όσο και τους προπονητές για την εξαιρετική αυτή διάκριση και ευχόμαστε ολόψυχα εκ μέρους όλων υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά μας!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Ξάνθης.

Παράλληλα, με την ίδια ανακοίνωση η Σχολή Ολυμπιακού Ξάνθης ευχαριστεί την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την μακροχρόνια συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here