Ματαιώθηκε το φιλικό του Πανθρακικού με Πανσερραϊκό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Αναβλήθηκε το φιλικό του Πανθρακικού με αντίπαλο τον Πανσερραϊκο που ήταν προγραμματισμένο για της 9 Άγουστου, και την θέση του πήρε αυτό κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στης 11 Αυγούστου.

 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η αποστολή του Πανθρακικού περνάει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της Super League 2014-2015.  Ο Πανθρακικός βρέθηκε στην Πολωνία από τις 22 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου πέρα από τις συνεχόμενες προπονήσεις  έδωσε 3 δυνατά φιλικά παιχνίδια τα οποία και κέρδισε όλα με 1-0 και πλέον προετοιμάζεται για τις εντός Ελλάδος φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει έως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έτσι, οι ιθύνοντες του Πανθρακικού φρόντισαν να κλείσουν μια σειρά φιλικών αγώνων εντός και εκτός Κομοτηνής με την αρχή να πραγματοποιείται την Τετάρτη 6 Αυγούστου όπου ο Πανθρακικός θα αγωνιστεί απέναντι στον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος Καβάλας στις 18:30. Η σύλλογος του Μενιδίου προετοιμάζεται στον Βώλακα Δράμας και προτιμήθηκε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στο μέσο της απόστασης που χωρίζει τις ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Αχαρναϊκό αγωνίζονται οι Βαγγέλης Κοντογουλίδης και Μανώλης Λιαπάκης που φόρεσαν στο πρόσφατο παρελθόν την φανέλα του Πανθρακικού.

Ακολουθεί το φιλικό παιχνίδι με την γειτονική Skoda Ξάνθη την Κυριακή 10 Αυγούστου και μια μέρα αργότερα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής με ώρα έναρξης στις 18:30. Ο κύκλος των φιλικών αγώνων κλείνει το Σάββατο 16 Αυγούστου με την Βέροια εκτός έδρας, που θα είναι και το παιχνίδι πρόβα τζεναράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων».