ΕΠΣ Ξάνθης: Κλείνει τις μεταγραφές με Ελευθεριάδη το Άβατο!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την κατά τα φαινόμενα τελευταία του μεταγραφή πραγματοποίησε ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από την Χρυσούπολη τον Σωτήρη Ελευθεριάδη.

Της 13 μεταγραφές έφτασε η ομάδα του Άρη Αβάτου που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια της να ισχυροποιηθεί σε σχέση με πέρσι, ώστε να καταφέρει να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί. Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά μετά τους Χατζηγεωργίου, Εμίνογλου,  Κοντομιχάλη, Τσορμπατζίδη, Τζομυάδη, Γιαννακούδη, Ντζομυάδη, Παρσαντανιάν,  Ευθυμιάδη, Λαζαρίδη, Κυριακίδη και Χριστοφορίδη προχώρησε στην απόκτηση του Σωτήρη Ελευθεριάδη. Ο Αθηναίος δεξιός οπισθοφύλακας που σπουδάζει στην Ξάνθη την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ έναν χρόνο πριν αγωνιζόταν ξανά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ξάνθης με την φανέλα του Ηρακλή Νέου Ζυγού.

Με αυτή την μεταγραφή, εκτός αν προκύψει κάτι πολύ καλό, ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του φετινού ροστερ  που έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, με τους ιθύνοντες του Άρη να είναι αισιόδοξη για την φετινή σεζόν. Από την ομάδα σε σχέση με πέρσι έχουν δεδομένα αποχωρήσει οι Χιονίδης, Σαμπανίδης, Μαλαδένης ενώ πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν οι Βασιλειάδης Γ., Βασιλειάδης Μπ., Ντανατσίδης και ο Βασίλης Δόντσος.