Εξώδικο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του φιλικού με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Η Τούμπα ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο για το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο όσοι βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο, να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό.

Εδώ και καιρό υπάρχει ένα θέμα με τα κυλικεία του γηπέδου και η ΠΑΕ έχει κάνει έξωση στην εταιρία που τα διαχειρίζεται από το 2010 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015. Όπως αναφέρει το http://thessports.gr, παρά το γεγονός ότι υπάρχει συμβόλαιο, η ΠΑΕ προσπάθησε να βγάλει έξω την εταιρία και οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε δικαστική διαμάχη. Η εταιρία κέρδισε το πρώτο δικαστήριο, αλλά η μάχη συνεχίζεται.

Την Δευτέρα μάλιστα, εστάλη από την εταιρία εξώδικο στην ΠΑΕ, καθώς όπως ισχυρίζεται η εταιρία, ενώ είναι συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις της, η ΠΑΕ δεν επιτρέπει να μπουν στο γήπεδο οι υπάλληλοί της για να δουλέψουν, αλλά και να ελέγξουν τον εξοπλισμό, ο οποίος είναι “μπλοκαρισμένος”.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της πιστεύει ότι θα μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα από την εκμετάλλευση των κυλικείων, σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει από την εταιρία που τα μισθώνει (τα χρήματα τα έπαιρνε ο Ερασιτέχνης, στον οποίο ανήκει το γήπεδο, αλλά με το συμφωνητικό που έγινε, πλέον και αυτά τα έσοδα είναι της ΠΑΕ), κι έτσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει έξω την εταιρία.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Έτσι, στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, η ΠΑΕ δεν αναμένεται να προλάβει να λειτουργήσει κυλικεία, αλλά ο στόχος είναι να προλάβει το παιχνίδι με την Ίντερ.