Αποχώρησε από τον ΑΟ Ορεστιάδας ο Νίκος Αντωνιάδης

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Παρελθόν αποτελεί από την Ορεστιάδα ο Νίκος Αντωνιάδης. Ο άνθρωπος που πέρυσι ανέλαβε τα ηνία του ανδρικού τμήματος, προερχόμενος από το γυναικείο, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της ανόδου στην Α1 Κατηγορία, έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Α.Ο. Ορεστιάδας ανακοινώνει την απόφαση αποχώρησης του προπονητή κ. Αντωνιάδη Νικόλαου από την ομάδα για προσωπικούς – επαγγελματικούς του λόγους. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σε κάθε νέα του αρχή»

Με την ίδια ανακοίνωση, ο ΑΟ Ορεστιάδας διακινεί και δήλωση του Νίκου Αντωνιάδη που έχει ως εξής: «Πήρα αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς και επαγγελματικούς μου λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τη διοίκηση, τον κόσμο και τους παίκτες για τις στιγμές που περάσαμε μαζί αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο της ομάδας στην Volleyleague. Εύχομαι μία επιτυχημένη πορεία στην ομάδα και στον αξιόλογο προπονητή της και φίλο κ. Δεληκώστα, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Εύχομαι κάποια στιγμή να συνεργαστούμε ξανά. Ευχαριστώ».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Ορεστιάδας από τον Κώστα Δεληκώστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γκιζάνης είχε χαρακτηρίσει τον Νίκο Αντωνιάδη “κεφάλαιο” για την ομάδα.