Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των υποδομών του Πανθρακικού ο Πασχάλης Κυριαλάνης!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και εκγύμνασης της ομάδας Κ15 του Πανθρακικού Πασχάλης Κυριαλάνης, θα αναλάβει πλέον την φυσική κατάσταση όχι μόνο των Κ15 του Ζόραν Στοίνοβιτς αλλά και όλων των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Κομοτηνής όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κύριο Κυριαλάνη Πασχάλη που θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των τμημάτων υποδομής που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League.

Για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ομάδων Κ-20, Κ-17 και Κ-15, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ιδιαίτερα της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, έχοντας το ρόλο του συμβούλου στα παραπάνω θέματα.

Ο Κυριαλάνης Πασχάλης είναι επίκουρος καθηγητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θράκης. Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1955 και είναι πατέρας 4 παιδιών. Έχει συγγράψει ερευνητικές εργασίες σε θέματα αξιολόγησης κινητικών ικανοτήτων και πρόληψης τραυματισμών. Ασχολείται ιδιαίτερα με την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων (ισορροπία, συναρμογή, ευκαμψία), την μυϊκή ενδυνάμωση αθλητών και την επίδρασή τους στην πρόληψη των τραυματισμών.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την ακαδημία και τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Το αγωνιστικό έτος 2013-14 ήταν άμεσος συνεργάτης του κυρίου Ζόραν Στοϊνοβιτς και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και εκγύμνασης της ομάδας κ15, όπου η ομάδα τερμάτισε στην δεύτερη θέση χωρίς να παρουσιάσει κανένα μυϊκό τραυματισμό.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here