Χρυσές οι Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στο κατάμεστο από κόσμο Mayo

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Το αδιαχώρητο επικρατούσε στις κερκίδες των εγκαταστάσεων του Beach Bar Mayo, στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός των γυναικών του Masters μεταξυ των Καραγκούνη/ Μεθενίτη και Αρβανίτη/ Τσιαρτσιάνη, με το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης, να δείχνει την αγάπη του στον βασιλιά του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλος από το μπιτς βόλεϊ.

 

Παρουσία του Προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου που είναι ο μοναδικός εβρίτης μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ και του Αθανάσιου Ρέρρα, ταμία της ΕΟΠΕ, της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Προέδρου του ΑΠΟΚΔΑ Στέλιου Βραχιόλογλου, αλλά και με πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην παραλία του Beach Bar MAYO στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός των γυναικών (ο προτελευταίος της φετινής διοργάνωσης των Masters).

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα. Το πρώτο σετ του τελικού ξεκίνησε δυνατά. Πολλές και μεγάλες μάχες στο φιλέ, με εκπληκτικά μπλοκ και από τα δύο ζευγάρια, με το δίδυμο όμως της Εθνικής μας ομάδας να καταφέρνει να το κατακτά με 21-19 

Στο 2ο σετ οι Καραγκούνη /Μεθενίτη ανέβασαν στροφές και πίεσαν πολύ τις Τσιαρτσιανή/ Αρβανίτη. Το σετ είχε πολλές ισοπαλίες, όμως Αρβανίτη και Τσιαρτσιανή το κατέκτησαν και αυτό και με 2-0 ανέβηκαν στο πρώτο βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης. 

Πανευτυχής η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είχαμε έρθει εδώ για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Φέτος ομολογώ ότι το επίπεδο στις γυναίκες είναι πιο ανεβασμένο. Ο κόσμος το ευχαρηστήθηκε το ίδιο και εμείς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Μακάρι να ξαναγίνει εδώ η διοργάνωση». 

Με την ιδία ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η Μαρία Τσιαρτσιάνη δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι το πιο γλυκό μου πρωτάθλημα γενικότερα, λόγω της κορούλας μου, της Σοφίας που την έχω εδώ μαζί μου. Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από δύο χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαζί με τη Βίκυ».