Θρακιώτης ο νέος φυσιοθεραπευτής της ΠΑΕ Ολυμπιακός!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά τι πιο επίσημο από την ενημέρωση που έκανε ο ίδιος προς τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook; Με αυτήν, έκανε γνωστό ότι ο λογαριασμός καθίσταται πλέον ανενεργός, καθότι μέσα στις υποχρεώσεις που έχει με τη νέα του ομάδα είναι και η μη συνέχιση της διαχείρισης έστω και προσωπικών προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος; Ο Θωμάς Θωμάς! Ο αλεξανδρουπολίτης πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στον στίβο, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια άμεσος βοηθός του Ίβιτσα Όσιμ στον Παναθηναϊκό ως φυσιοθεραπευτής της ομάδας, αλλάζει στρατόπεδο και ανήκει πλέον εδώ και λίγες ημέρες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα είναι άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ και θα εργάζεται με στόχο την καλύτερη φυσική κατάσταση των παικτών των πρωταθλητών Ελλάδος.

Η συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έγινε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, την περασμένη Πέμπτη του βράδυ. Ήταν σχετικά σύντομη και γρήγορα έδωσαν τα χέρια. Ο Θωμάς Θωμάς τυπικά αναλαμβάνει καθήκοντα από την Παρασκευή, με την έλευση του νέου μήνα, αλλά ήδη φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του στο facebook. Με ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι θα υποχρεωθεί να κλείσει τον λογαριασμό του, λόγω της νέας του επαγγελματικής συνεργασίας και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτήν.

Την περσινή σεζόν ο Θωμάς Θωμάς εργάστηκε για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αν και είχε πρόταση και πέρυσι τέτοια εποχή τόσο από την ΠΑΕ όσο και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Πιο πριν είχε εργαστεί στον Πανθρακικό (και μάλιστα ήταν από εκείνους που έβαλαν τα σώματά τους μπροστά και προστάτευσαν τους παίκτες στο περίφημο ξύλο προς την φυσούνα του ΟΑΚΑ, στον ιστορικό αγώνα που οδήγησε στον υποβιβασμό της ΑΕΚ). Πλέον, προστίθεται στην μικρή λίστα των θρακιωτών που έχουν περάσει και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό.

Πλέον στην σελίδα του Θωμά Θωμά στο facebook δεν υπάρχουν πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Η τελευταία αλλαγή είναι εκείνη που αφορά το ότι “εργάζεται για Ολυμπιακος ΠΑΕ- Olympiakos FC,Φυσιοθεραπευτης και Π.Α.Ε. Ολυμπιακός – Olympiacos F.C. (Official)”. Ως τόπος διαμονής αναφέρεται η Αθήνα και ως τόπος καταγωγής η Αλεξανδρούπολη, ενώ ως φωτογραφία του προφίλ ανέβηκε η ανωτέρω με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Όσο για το τελευταίο post του Θωμά Θωμά, πριν αναστείλει την λειτουργία του προσωπικού προφίλ του; Όπως μπορείτε να δείτε, είναι η ανάρτηση του ThrakiSportS πριν μια εβδομάδα για την αφιέρωσή του στον (φυλακισμένο) πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και την βράβευσή του από του ΣΕΓΑΣ, ως παλιού πρωταθλητή, στο περιθώριο του 100ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου…