Στον Ηρακλή ο Θάνος Χατζηαθανασίου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Στην  άκρη του πάγκου της ομάδας Νέων του Ηρακλή θα κάθεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ξανθιώτης προπονητής Θάνος Χατζηαθανασίου. Ο ταλαντούχος Ξανθιώτης προπονητής μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τους πάγκους των Νέστου Χρυσούπολης και Αχιλλέα Τριανδρίας θα κάθεται από την νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της ομάδας Κ20 του Ηρακλή που θα αγωνιστεί στο  αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Football League.

Ήδη ο Ξανθιώτης προπονητής περιμένει πως και πως την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Ηρακλή που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα και θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του.

Να θυμίσουμε πως ο Χατζηαθανασίου ήταν προπονητής στον Νέστο Χρυσούπολης την περίοδο 2012-2013, οδηγώντας την ομάδα του Νέστου στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική με αρκετά νέα παιδιά και ένα αξιόμαχο σύνολο, ενώ την επόμενη σεζόν παρά της πολλές προτάσεις που είχε στα χέρια του επέλεξε να παραμείνει στον Νέστο και παρά το πολύ καλό ξεκίνημα η διοίκηση της ομάδας της Χρυσούπολης προς έκπληξη αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία των δύο πλευρών, πράγμα που όπως φάνηκε κόστισε στον Νέστο που υποβιβάστηκε εκ νέου στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας. Στην συνέχεια και την 1 Φεβρουαρίου ανέλαβε να βγάλει από την δύσκολη κατάσταση την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας που αγωνίζεται στην Α’1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, καταφέρνοντας με πολλούς νεαρούς παίκτες να τελειώσει την σεζόν στην 7η θέση κάνοντας εξαιρετική δουλειά.

Πλέον ο Ξανθιώτης προπονητής θα είναι ο νέος προπονητής της Κ20 του «Γηραιού», ενώ να σημειώσουμε πως υπεύθυνος Ακαδημιών του Ηρακλή είναι ακόμη ένας γνωστός του Ξανθιώτικου κοινού από το πέρασμα του στην Skoda, ο λόγος για τον Σάββα Κωφίδη.