Πρωταθλητές στέφθηκαν στην Αλεξανδρούπολη Κότσι και Ζούπα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014 της Αλεξανδρούπολης oλοκληρώθηκε με τους Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο. 

 

Στην ηλιόλουστη Αλεξανδρούπολη (σε αντίθεση με το προηγούμενο διήμερο όπου οι καταιγίδες δημιούργησαν κάποια προβλήματα), οι φίλαθλοι του αθλήματος, που όσο περνούσε η ώρα αυξανόνταν όλο και περισσότερο, ευχαριστήθηκαν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Το 1ο σετ πήγε στα χέρια των Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη, οι οποίοι από την αρχή του σετ είχαν εξασφαλίσει μία διαφορά ασφαλείας και πήραν εύκολα το σετ με 21-15. Οι Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης πάλεψαν στα ίσα το δίδυμο της Εθνικής μας και στα δύο σετ, όμως η εμπειρία των Ζουπάνη/ Κοτσιλιάνου ήταν εμφανέστατη, μιας και κατέκτησαν και το 2ο με 21-16 και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου: «Ήταν ένας στόχος , ο οποίος δεν είχε επιτευχθεί τα δυο προηγούμενα χρόνια. Το είχαμε κατακτήσει με το Νίκο το 2011 την τελευταία φορά, γι’ αυτό είχαμε και μεγαλύτερο κίνητρο. Ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και νομίζω ότι το δείξαμε με την απόδοσή μας και την προσπάθεια στο παιχνίδι μας και ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Παίξανε και τα παιδιά πάρα πολύ καλά, αλλά η πίεση που τους βάλαμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και από το σερβίς και με την τακτική.

Ήταν πολύ ωραίο που ήταν γεμάτο το γήπεδο και ο κόσμος γύρω-γύρω. Είναι κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν το ζούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πραγματικά μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σημαντικό τα σημεία του τουρνουά να γίνονται σε μέρη που μπορεί ο κοσμος να παρακολουθήσει καλά παιχνίδια.

Θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που μας βοηθάν και μας στηρίζουνε σε αυτή την προσπάθειά μας, γιατί δεν είναι μόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αγωνιζόμαστε και στο εξωτερικό και η προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη και χωρίς υποστήριξη δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους από την καρδιά μου». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here