ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκε τεχνικό δίδυμο στον ΑΟ Καππαδοκών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Τα ηνία της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Καππαδοκών για τη σεζόν 2014-2015 έχουν αναλάβει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες από κοινού οι Δημήτρης Αποστολίδης και Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος. 

 

Όπως επισημαίνει ανακοίνωση του συλλόγου, “μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις, αποφασίστηκε ομόφωνα η εν λόγω συνεργασία, μέσω της οποίας και οι δύο πλευρές ευελπιστούν ότι θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι του σωματείου, που δεν είναι άλλοι από την ανανέωση της ομάδας με όλο και περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες και την παραμονή της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Έβρου, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο”.

Ο Αποστολίδης συνεχίζει το επιτυχημένο έργο του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο Αλεξόπουλος αναλαμβάνει μετά από τις επιτυχημένες σεζόν που είχε ως προπονητής της ομάδας του Α.Ο. Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης. Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας και επισπεύδονται οι μεταγραφικές εκκρεμότητες, με στόχο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά με όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο ρόστερ.