Τα ζευγάρια των κυριακάτικων ημιτελικών στο Masters της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και ξεχώρισαν τα ζευγάρια των ημιτελικών που την Κυριακή θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς των τελικών των Masters του φετινού σιρκουί του μπιτς βόλεϊ, που διεξάγεται στο Beach Bar Mayo της Αγίας Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη.

Στις γυναίκες οι Καραγκούνη/ Μεθενίτη θα αντιμετωπίσουν τις Αγγελοπούλου/ Χρήστου και οι Βλάχου/ Κοτέογλου θα αντιμετωπίσουν τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη. 

Οι Καραγκούνη/ Μεθενίτη επιβλήθηκαν πολύ εύκολα των Καράβη/ Πασιαλή με 2-0 (21-13, 21-9) και έτσι πήραν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας, το οποίο κρίθηκε στο τάι-μπρείκ, οι Βλάχου/ Κοτέογλου κατάφεραν να επιβληθούν απέναντι στις πολύ καλές Δηλαβέρη/ Τέζα με 2-1 (21-17, 18-21, 15-12).

Στους άνδρες, οι προημιτελικοί ολοκληρώθηκαν με τους Μούρτζιο/Παπαδημητρίου και τους Κόκκινο/ Ραμιώτη να παίρνουν την πρόκριση για τους ημιτελικούς αγώνες. Οι Μούρτζιος/Παπαδημητρίου θα αντιμετωπίσουν τους Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη και οι Κόκκινος/Ραμιώτης τους Μπιλλήρη/Ρουμελιωτάκη.

Νωρίτερα, οι Μούρτζιος/Παπαδημητρίου επιβλήθηκαν εύκολα των Κωστακόπουλο/Μονιάκη με 2-0 (21-11, 21-13) και έτσι πήραν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς , που θα αντιμετωπίσουν τους Ζουπάνη/ Κοτσιλιάνο.

Στο άλλο ματς –διαφήμιση του αθλήματος, ο νικητής κρίθηκε στο τάι-μπρέικ, με τους Κόκκινο /Ραμιώτη να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν τελικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά τoυ Final στην Αλεξανδρούπολη. Οι Αλεξιάδης/ Καββαδάς αν και πήραν το πρώτο σετ δεν άντεξαν στην πίεση από τους Κόκκινο/ Ραμιώτη και ηττήθηκαν με 1-2 σετ ( 16-21, 21-15, 15-13).