Επικίνδυνη στασιμότητα στα μεταγραφικά του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στασιμότητα παρατηρείται στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Αν και την περασμένη εβδομάδα είχε προαναγγελθεί ότι τις επόμενες 4-5 μέρες θα έκλεινε ο παίκτης που θέλει η ομάδα στη θέση 1 για αντικαταστάτη του Δημήτρη Μασλαρινού, εντούτοις όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται ότι τόσο η μεταγραφή αυτή, όσο και αυτή του παίκτη που θα καλύψει τις θέσεις 3-4 κινδυνεύουν να γίνουν σήριαλ.

Προτάσεις σε παίκτες έχουν γίνει, όμως η οικονομική δυσπραγία στην ομάδα φαίνεται πως είναι στην παρούσα φάση ένας παράγοντας ανυπέρβλητος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην γκάρντ της Αγίας Βαρβάρας και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Δημήτρης Αθανασιάδης φέρεται να ενδιέφερε τον ΓΑΣ, όμως η περίπτωσή του χάθηκε καθώς η πρόταση που του έκανε ο Αστέρας Καβάλας ήταν καλύτερη και έτσι ο πολύπειρος παίκτης προτίμησε να αγωνίζεται τη νέα περίοδο στο (τοπικό) πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ παρά στην Β’ Εθνική!

“Όσον αφορά στα μεταγραφικά της αντρικής ομάδας, το πιο πιθανόν τις επόμενες μέρες να μάθουμε ενδεχομένως το όνομα του play maker που θα ενσωματωθεί στο φετινό ρόστερ του συλλόγου”, αναφέρει σχετική ενημέρωση για όσα συζητήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Δ.Σ. του ΓΑΣ υπό τον νέο του πρόεδρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι αντίστοιχη διαρροή είχε υπάρξει και μια εβδομάδα πριν χωρίς αποτέλεσμα.

Επίσης, λόγω των χρημάτων που ζητάνε οι υποψήφιοι παίκτες για να έρθουν στην Κομοτηνή, υπάρχουν φόβοι μήπως κάποιοι παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα δυσανασχετήσουν και δημιουργηθεί έτσι από το πουθενά πρόβλημα στις ευαίσθητες ισορροπίες που οφείλουν να τηρηθούν. Για το λόγο αυτό οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή λύση, που όμως στην παρούσα φάση φαντάζει να μην υπάρχει και όσο περνά ο χρόνος και μειώνονται οι υποψήφιοι. Όλα αυτά δένουν περισσότερο τα χέρια του προπονητή της ομάδας Νεοκλή Λεμονίδη, ο οποίος επιθυμεί στις 21 Αυγούστου που ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.